Lise diplomamı nereden bulurum?

İçindekiler:

  1. Lise diplomamı nereden bulurum?
  2. Ortaokul diploma no nasıl öğrenilir?
  3. E-devlet üzerinden lise diploması nasıl alınır?
  4. Ortaokul diploması nereden bulunur?
  5. Ortaokul diploması için nereye başvurulur?

Lise diplomamı nereden bulurum?

E devlet kapısı, Milli Eğitim Bakanlığı işbirliği sayesinde internet ortamında lise mezuniyet belgesi sorgulama imkanı tanınmıştır. Vatandaşlar T.C. kimlik numaraları ve e devlet şifreleri ile E devlet Kapısı üzerinden diploıma yerine de geçen lise mezuniyet belgelerini sorgulayabilir.

Ortaokul diploma no nasıl öğrenilir?

Diploma notunuzu E Okul-Öğrenci Girişi ile sisteme girerek öğrenebilirsiniz. e-okul sistemi okulların kapanmasıyla biraz rahatlarken LYS, TEOG ve PYBS sınavı sonrası yine öğrencilerin en çok ziyaret ettiği siteler arasında... e-okul'a öğrencinin T.C. kimlik numarası ve öğrencinin okul numarasını girmeniz gerekmektedir.

E-devlet üzerinden lise diploması nasıl alınır?

e-Devlet sistemine girince önünüze çıkan T.C kimlik ve şifrenizi girerek siteye giriş yapın. Arama çubuğuna "lise mezuniyet belgesi sorgulama" yazın ve tıklayın. Önünüze lise mezuniyet belgesi çıkacaktır. Sağ üstte bulunan "Barkodlu Belge Oluştur" seçeneğine tıklayarak belgenizi oluşturabilirsiniz.

Ortaokul diploması nereden bulunur?

Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüklerinden Alınır.

Ortaokul diploması için nereye başvurulur?

MADDE 74 - (1) (Değişik:RG-10/7/2019-30827) İlkokul, ortaokul, ilköğretim okulunu 2012 yılından önce bitiren ve zamanında okuldan diplomasını alamayan veya kaybedenlerden; belgenin talep edildiği okulun bulunduğu ilde yaşayanlar okul müdürlüğüne, farklı bir ilde bulunanlar ise bulundukları il/ilçe millî eğitim ...