İHH SMS bağış kaç TL?

İçindekiler:

  1. İHH SMS bağış kaç TL?
  2. SMS bağış kampanyası nasıl yapılır?
  3. IHH kime hizmet ediyor?
  4. IHH kimler çalışabilir?
  5. İHH yardım kime ait?

İHH SMS bağış kaç TL?

Bağışınızı 1605451 numaralı posta çeki hesabına yatırabilirsiniz. 0212 631 21 21 numaralı telefondan günün her saati kredi kartınızla telefonla tuşlama yaparak (IVR sistemiyle) bağış yapabilirsiniz. 3072 hattına SMS göndererek 5TL, 4072 hattına SMS göndererek 28TL bağışlayabilirsiniz.

SMS bağış kampanyası nasıl yapılır?

SMS BAĞIŞI Yürütülmekte olan insani yardım çalışmalarına destek olmak için; Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone operatörlerine bağlı tüm hatlardan SMS bağışı yapabilirsiniz. ARAKAN yazıp 2868'e SMS göndererek 10 ₺ tutarında bağış yapabilirsiniz. ASEVI yazıp 2868'e SMS göndererek 10 ₺ tutarında bağış yapabilirsiniz.

IHH kime hizmet ediyor?

Din, dil, ırk ayrımı yapmadan 110 ülkede örgütlü, 60 ülkede insani yardım kampanyası yürüten bir kurum.

IHH kimler çalışabilir?

İHH İnsani Yardım Vakfı Genç İHH çalışmalarına kimler katılabilir? Lise ve üniversite öğrencileriyle çalışmalar yapılmaktadır. Ayrıca anaokulu ve 4. sınıfa kadar olan öğrencileri kapsayacak şekilde hanımlar tarafından İHH Çocuk Kulübü olarak çalışma yürütülmektedir.

İHH yardım kime ait?

İHH, Birleşmiş Milletler Ekonomik ve Sosyal Konseyi (ECOSOC) tarafından danışmanlık statüsü tanınmış 3000 örgütten birisidir. Vakıf aynı zamanda İslam İşbirliği Teşkilatı'na (OIC) danışman statüsünde üye ve İslam İşbirliği Teşkilatı İnsani Fonu'na (OICHF) meclis üyesidir.