Galatasaray şampiyonlar ligine nasıl gider?

İçindekiler:

  1. Galatasaray şampiyonlar ligine nasıl gider?
  2. Galatasaray şampiyonlar liginden elenirse ne olur?
  3. Sampiyonlar Ligi Elemeleri Ne Zaman?
  4. Şampiyonlar Ligi elemesinden elenen takım ne olur?

Galatasaray şampiyonlar ligine nasıl gider?

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarında mücadele edebilmesi için üç ön eleme turunu geçmesi gerekiyor. 2. ön eleme turunda PSV ile eşleşen sarı-kırmızılı ekip Hollandalı rakibini elemesi durumunda 3. ön eleme turunda mücadele edecek.

Galatasaray şampiyonlar liginden elenirse ne olur?

Temsilcimiz Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde rakibi PSV'yi eleyip tur atlarsa Celtic - Midtjylland maçının kazananıyla karşılaşacak. Galatasaray PSV'ye elenirse ne olur? ... Cimbom bu turu geçmesi durumunda ise UEFA Avrupa Ligi'nde play-off'a kalacak ve play-off turunu geçerse Avrupa Ligi gruplarına katılabilecek.

Sampiyonlar Ligi Elemeleri Ne Zaman?

2021-22 UEFA Şampiyonlar Ligi eleme ve play-off turları, 22 Haziran'dan 25 Ağustos 2021'e kadar oynanacak ve grup aşamasına katılacak 32 takımdan 6'sının belirleneceği turlardan oluşmaktadır.

Şampiyonlar Ligi elemesinden elenen takım ne olur?

UEFA Şampiyonlar Liginin ön eleme ve birinci eleme turunda elenen takımlar yeni turnuva olan UEFA Avrupa Konferans Ligine katılacaktır. UEFA Şampiyonlar Liginin ikinci ve üçüncü eleme turları ile play-off turunda elenen takımlar UEFA Avrupa Ligine katılacaktır.