GS avrupada kac mac yapti?

İçindekiler:

  1. GS avrupada kac mac yapti?
  2. Beşiktaş Avrupada kaç galibiyet aldı?
  3. Galatasaray avrupada kac gol yedi?
  4. Galatasaray avrupada ne yaptı?
  5. Galatasaray UEFA Avrupa Ligi'nde ne yaptı?
  6. Fenerbahçe Avrupa liginde kaç maç oynadı?

GS avrupada kac mac yapti?

Sarı-kırmızılı takım, Avrupa kupalarında çıktığı 288 müsabakanın 101'inden galibiyetle ayrıldı. 112 karşılaşmada rakiplerine mağlup olan Galatasaray , 75 mücadeleyi ise beraberlikle tamamladı.

Beşiktaş Avrupada kaç galibiyet aldı?

Siyah-beyazlılar, Avrupa kupalarında geride kalan 224 maçta rakiplerine 84 kez üstünlük kurdu. 93 karşılaşmayı mağlup tamamlayan Beşiktaş, 47 mücadeleden berabere ayrıldı.

Galatasaray avrupada kac gol yedi?

O karşılaşmanın ardından Avrupa arenasında 36 maç oynayan Galatasaray, söz konusu maçların sadece 4'ünü kazanabildi. İstanbul ekibi bu maçlarda 22 kez mağlup oldu, 10 defa berabere kaldı. 28 gol atarken 71 gol yedi.

Galatasaray avrupada ne yaptı?

Galatasaray, UEFA Kupası ve UEFA Süper Kupa'nın dışında Avrupa'da birçok önemli başarıya imza attı. Şampiyon Kulüpler Kupası'nda 1 kez yarı final ve 2 kez de çeyrek final oynayan sarı-kırmızılılar, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ise 3 kez son 8 takım arasında kendisine yer buldu.

Galatasaray UEFA Avrupa Ligi'nde ne yaptı?

SON DAKİKA: UEFA Avrupa Ligi play-off turunda 1-1'in rövanşında Danimarka temsilcisi Randers'i 2-1 yenen sarı-kırmızılı ekip, adını gruplara yazdırdı. Galatasaray, "Kupa 2"de grup sistemine geçilmesinden sonra 4. kez gruplara katılma hakkı elde etti.

Fenerbahçe Avrupa liginde kaç maç oynadı?

Fenerbahçe, "Kupa 2" olarak adlandırılan UEFA Kupası ile UEFA Avrupa Ligi'nde 117 müsabakaya çıktı. Bu kulvarda oynadığı karşılaşmalarda sarı-lacivertliler, 50 galibiyet, 27 beraberlik ve 40 yenilgi yaşadı. Söz konusu maçlarda 155 kez ağları sarsan Fenerbahçe, kalesinde ise 150 gole engel olamadı.