Istanbuldan Alaçatıya uçakla nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Istanbuldan Alaçatıya uçakla nasıl gidilir?
  2. Izmir garajdan Alaçatıya nasıl gidilir?
  3. Alaçatıya hangi otobüs gider?
  4. Izmir otogardan Çeşme'ye nasıl gidilir?

Istanbuldan Alaçatıya uçakla nasıl gidilir?

Alaçatı'ya direkt uçuş seferi sunan Seabird Havayolları'nı tercih edebilirsiniz. İzmir'e seferleri olan Pegasus Havayolları, Onur Air, Sun Express, Atlas Jet Havayolları ve Türk Hava Yolları'nın uçuşları ile İzmir üzerinden Alaçatı'ya gelebilirsiniz.

Izmir garajdan Alaçatıya nasıl gidilir?

İzmir Otogar'dan Alaçatı'ya nasıl gidilir: Çeşme Seyahat otobüsleri İzmir-Alaçatı-Çeşme güzergahında taşımacılık yapıyor. Nisan-Kasım arasında neredeyse her saat başı, yılın diğer döneminde ise daha seyrek seferler düzenleniyor. İzmir Alaçatı otobüs fiyatı 25TL ve 1,5 saat sürüyor. Araçlar 141 nolu perondan kalkıyor.

Alaçatıya hangi otobüs gider?

ESHOT, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin toplu ulaşım hizmeti veren otobüs firması. İzmir şehir merkezinden iki ayrı otobüs kullanarak Alaçatı'ya belediye otobüsü ile gidilebiliyor. 984 numaralı Fahrettin Altay-Urla otobüsünü kullanarak Urla'da indikten sonra 760 numaralı Urla-Çeşme otobüsü ile Alaçatı'da inebilirsiniz.

Izmir otogardan Çeşme'ye nasıl gidilir?

İzmir Otogar'dan Çeşme'ye Çeşme Seyahat otobüslerinin direkt seferleri var. Bu otobüsler İzmir-Çeşme Otoyolu'nu kullanarak Alaçatı ve Ilıca'ya uğradıktan sonra Çeşme Otogar'a kadar gidiyor. Yaz döneminde 30 dakikada bir sefer yapan otobüsler, kış döneminde 45-60 dakika arasında sefer sıklığına sahip.