Kızma Birader kartlı oyunu nasıl oynanır?

İçindekiler:

  1. Kızma Birader kartlı oyunu nasıl oynanır?
  2. Kızma Birader oyunu hangi ülkenin?
  3. Kızma Birader eğlenceli mi?
  4. Kızma Birader kaç yaş?
  5. Monopoly kaç yaş için uygun?

Kızma Birader kartlı oyunu nasıl oynanır?

Her oyuncu 4 adet piyonla oyuna başlar. Oyuncular piyonlarını oyun alanına çıkarabilmek için zar ile 6 atması gerekir. Güvenli bölgeler dışında aynı karede iki piyon bulunamaz. Eğer rakibin piyonu aynı kareye gelirse burada bulunan piyon kaleye geri gönderilir.

Kızma Birader oyunu hangi ülkenin?

Klasik Alman masa oyunlarından biri sayılan Kızma Birader oyunu, çocukların olduğu kadar yetişkinlerin de oldukça keyifli ve eğlenceli zamanlar geçirmesini sağlıyor.

Kızma Birader eğlenceli mi?

Çocukluk yıllarının vazgeçilmez oyunlarından olan kızma birader oyunu, hem geleneksel bir oyun hem de oldukça eğlenceli bir oyundur. Özellikle arkadaşlarınızla beraber keyifli vakit geçirmek için kızma birader oyununu tercih edebilirsiniz.

Kızma Birader kaç yaş?

Yaş: 6 yaş ve üzeri Klasikleşmiş oyunlardan biri olan Kızma Birader, zar ve yarış oyunudur, bir set zar ve 4 taşla oynanır.

Monopoly kaç yaş için uygun?

5 yaş ve üzeri çocukların kullanıma uygundur. Çocukların hayal dünyasını ve sosyal yönlerini geliştirmektedir. Kutu İçerisinde; Monopoly Junior oyun alanı, 4 eğlenceli piyon, 20 şans kartı, 48 satıldı tabelası, 90 banknot, Zar ve 4 piyon kartı bulunmaktadır.