3 renkli kokteyl nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. 3 renkli kokteyl nasıl yapılır?
  2. Atom suyu nasıl yapılır?
  3. Atom karışımı nasıl yapılır?
  4. En iyi muzlu süt nasıl yapılır?
  5. Muzlu süt ne işe yarar?
  6. El yapımı muzlu süt kaç kalori?
  7. Muzlu milkshake kaç kalori?

3 renkli kokteyl nasıl yapılır?

Üç Renkli İçecek Yapımı: Blender kabında ilk olarak ananası sıvı bir kıvam alana kadar çekin ve servis bardağına koyun. 2. Sonra çileği aynı şekilde çekin ve ananas suyunun üzerine dökün. 3. Son olarak soyulmuş kivileri de çekerek en üst kata dökün ve servis edin.

Atom suyu nasıl yapılır?

Atom İçeceği ve Adım Adım Hazırlanışı Ayva, armut, elma, üzüm ve havuçla birlikte katı meyve sıkacağından geçirin. Meyve sularını mutfak robotunun içerisine alın ve muzu, iki yemek kaşığı balı, yarım su bardağı sütü ilave edip mutfak robotundan geçirin. Atom içeceğiniz servise hazır.

Atom karışımı nasıl yapılır?

Kivi ve mandalinanın kabuklarını soyun. Ayva, armut, elma, üzüm ve havuçla birlikte, katı meyve sıkacağından geçirin. Meyve sularını blender başlığını taktığınız, mutfak robotuna alın. Üzerine soyduğunuz muzu, 2 yemek kaşığı balı ve yarım su bardağı sütü ekleyip, blenderdan geçirin ve hemen servis yapın.

En iyi muzlu süt nasıl yapılır?

Muzlu süt için; öncelikle 2 adet muzun kabuğunu soyup, halkalar halinde kesin. Daha sonra kestiğiniz muzları rondo içine koyun. Üzerine 1 yemek kaşığı toz şeker ya da 1 yemek kaşığı süzme bal ekleyin. Son olarak 2 su bardağı süt dökün.

Muzlu süt ne işe yarar?

Sağlıklı karbonhidrat, potasyum ve protein içeren muzlu süt kasları besler, sağlığınızı güçlendirir. Ayrıca, kilo verirken kas kaybını önlemeye yardımcı olur. En ideal kullanım zamanı, spordan sonra muzlu süt içmektir. Muzlu süt ara öğünde güvenle içilebilir!

El yapımı muzlu süt kaç kalori?

Az yağlı sütle şeker kullanmadan hazırlayacağınız ev yapımı 1 su bardağı muzlu süt kalori değeri 173 kcal. Diyet ara öğünlerinizde keyifle tüketebileceğiniz muz ve sütün vitaminlerini bir arada kullanmak için oldukça keyifli bir yol. 200 ml muzlu kutu süt kalori değeri ise 134 kcal.

Muzlu milkshake kaç kalori?

100 ml içinde 95 kadar kalori mevcut.