Lipliner nereye sürülür?

İçindekiler:

  1. Lipliner nereye sürülür?
  2. Lip Liner ne işe yarar?
  3. Ince dudaklar nasıl dolgunlaşır?
  4. Lip Liner Pencil nedir?

Lipliner nereye sürülür?

Dudak makyajında kalıcılık istiyorsan dudak kalemi sürmelisin. Rujuna uygun bir dudak kalemi ile dudak kenarını çerçeveleyip rujunu sürebilirsin. Dudaklarının daha dolgun görünmesini istiyorsan nude tonlarda bir dudak kalemi ile dudak kenarlarından hafif taşırarak dudaklarını çerçeveleyebilirsin.

Lip Liner ne işe yarar?

Dudak kalemi rujunuzun dağılıp bulaşmasını önler ve düzgün görünmesini sağlar. Rujunuzu sürmeden önce aynı renkte bir dudak kalemi ile dudaklarınızı doldurursanız, rujunuz çıkmaya başlasa bile zemini aynı renkte olduğu için sizi solgun görünümden korur.

Ince dudaklar nasıl dolgunlaşır?

1 bardak kaynayan suyun içerisine çok az limon sıkın. Sonrasında ocaktan alıp dudaklarınıza yakın mesafede tutarak buharın dudaklarınıza çarpmasını sağlayın. Buhar dudaklarınıza geldikçe parmak uçlarınız ile 5 dakika boyunca masaj yapın. Dolgun gözükmesi için en önemli egzersizler gülümseme ve öpücük egzersizidir.

Lip Liner Pencil nedir?

Dudak kalemi rujunuzun dağılıp bulaşmasını önler ve düzgün görünmesini sağlar. Rujunuzu sürmeden önce aynı renkte bir dudak kalemi ile dudaklarınızı doldurursanız, rujunuz çıkmaya başlasa bile zemini aynı renkte olduğu için sizi solgun görünümden korur. Böylece dudaklarınız uzun süre renkli kalır.