Anaokulunda müdür yardımcısı ne iş yapar?

İçindekiler:

  1. Anaokulunda müdür yardımcısı ne iş yapar?
  2. Anaokulu Müdürü nasil olunur?
  3. Kadrolu mudur yardimcisi kac saat ek ders alir?
  4. Müdür yardımcısı kaç saat derse girer 2021?

Anaokulunda müdür yardımcısı ne iş yapar?

Müdür Yardımcısı: a) Okulun yönetim, eğitim ve büro işleriyle ilgili olarak müdür tarafından verilen görevleri yapar. b) Öğretmenlerce tutulan çocuk gelişim kayıtlarını izler. c) Aylık yemek listesini hazırlar veya hazırlatır. d) Yemekhane ve okulun genel temizlik işlerini organize eder.

Anaokulu Müdürü nasil olunur?

Üniversitelerin 4 yılık eğitim veren Çocuk Gelişimi ve Eğitimi, Okul Öncesi Öğretmenliği, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık bölümlerinden lisans derecesi ile mezun olmanız halinde bir süre öğretmenlik yaptıktan sonra gerekli olan şartları karşılayarak anaokulu müdürü olabilirsiniz.

Kadrolu mudur yardimcisi kac saat ek ders alir?

Toplamda alacağı ek ders 18+6 dan 24 saat ek ders yapar. MEB yönetici ve öğretmenlerinin haftalık ders ve ek ders saatlerine ilişkin çizelge kapsamında lisede görevli bir kadrolu müdür yardımcısı ek dersi haftalık 20 saattir ancak geçici görevlendirme ile çalışan müdür yardımcısı ek dersi haftalık 18 saattir.

Müdür yardımcısı kaç saat derse girer 2021?

MADDE 5- (1) Kapsama dâhil örgün ve yaygın eğitim kurumlarında görevli; a) Örgün ve yaygın eğitim kurumlarının müdür, müdür başyardımcısı ve müdür yardımcıları haftada 6 saat, b) Okul öncesi ve sınıf öğretmenleri haftada 18 saat, c) Genel bilgi ve meslek dersleri öğretmenleri haftada 15 saat, ç) Atölye ve laboratuvar ...