Yüz lazer kaç ayda biter?

İçindekiler:

  1. Yüz lazer kaç ayda biter?
  2. Soğuk lazer kaç seansta sonuç verir?
  3. Lazer epilasyon tamamen bittikten sonra çıkan tüyler nasıl alinmali?
  4. Yüzdeki tüyler için hangi lazer?

Yüz lazer kaç ayda biter?

Yüz bölgesinde 1 ya da 1,5 ay süren seans, vücut bölgesinde ise 1 – 2 ay gibi bir süreyi kapsamaktadır. Ancak tedavi uzadığı müddetçe seans aralıkları da buna bağlı olarak uzamaktadır.

Soğuk lazer kaç seansta sonuç verir?

Buz epilasyon, istenmeyen tüylerden kurtulmanın yöntemlerinden biridir. Buz epilasyon özellikleri ve diğer geliştirilmiş yöntemler ile 4-6 seansta sonuç verebilmektedir. Bu aşamada kişinin cilt tipi, tüylerin yapısı, tüylerin yoğunluğu ve kalınlığı dışında, hormonal durumlar da önemlidir.

Lazer epilasyon tamamen bittikten sonra çıkan tüyler nasıl alinmali?

Seans sonrasında istenmeyen tüyler ağda ve cımbız gibi tüyü kökünden alan yöntemlerle alınmamalıdır. Bu yöntemler kılı köküyle birlikte alır ve diğer seansta lazer epilasyonun etkinliğini azaltabilir. Bu yüzden lazer epilasyondan sonra çıkan tüyler -yüz bölgesi hariç- jiletle alınmalıdır.

Yüzdeki tüyler için hangi lazer?

Yüz bölgesi için en çok tercih edilen lazer cihazı “diode lazer”dir. Fakat tüy yapısı, ten rengi ve hormonel yapı kişiden kişiye değişeceği için diğer lazer cihazları da kullanılabilir. Koyu renkli ve kalın kıllarda “alexandrite lazer”, açık renkli ve zayıf yapılı kıllar için ise “NdYag lazer” kullanılmaktadır.