Araç muayene istasyonları ne zaman özelleşti?

İçindekiler:

  1. Araç muayene istasyonları ne zaman özelleşti?
  2. Kaç çeşit araç muayenesi yapılır?
  3. Araç Muayene ilk ne zaman başladı?
  4. TÜVTÜRK ne zaman başladı?
  5. Almanyada araç muayenesi kaç para?
  6. Araç muayene uygulaması ne zaman başladı?

Araç muayene istasyonları ne zaman özelleşti?

İMZALAR ATILDI: ÖİB'den yapılan açıklamaya göre, Özelleştirme Yüksek Kurulu'nun 'te satışını onayladığı, araç muayene istasyonları/hizmetinin özelleştirilmesine ilişkin olarak, I. Ve II. Bölge Araç Muayene İstasyonlarının Yapımı, Bakımı ve İşletilmesi Hizmetlerine ilişkin imtiyaz sözleşmeleri bugün (15 ...

Kaç çeşit araç muayenesi yapılır?

Araç muayenesinin sıklığı, farklı araçlara göre değişiklik gösteriyor: Binek otomobil, resmi otomobil ve bu araçların römorkları ilk 3 yaş sonrasında her 2 yılda bir muayene edilir. Lastik tekerlekli traktörler ve römorkları ilk 3 yaş ve sonrası her 3 yılda bir muayene edilir.

Araç Muayene ilk ne zaman başladı?

1. Hizmete başladığımız tarihinden 9 Haziran tarihine kadar muayene adetleri: TÜVTURK Araç Muayene İstasyonları'nda hizmete başladığımız tarihinden 9 Haziran 2012 tarihine kadar 20 milyon periyodik muayene yaptık.

TÜVTÜRK ne zaman başladı?

2005, İstanbul, Türkiye TÜVTÜRK/Kuruluş

Almanyada araç muayenesi kaç para?

Otomotiv sektöründe öncü olan ülkelerden Almanya'da araç muayene ücretleri egzoz muayene ücretleri dahil olmak üzere 1 Euro arasında. Bir başka öncü Fransa'da ise fiyatlandırmada yakıt türü önemli bir etken. Benzinli araçlarda fiyatlar 50-75 Euro arasında iken dizel araçlarda 50-85 Euro arasında değişmekte.

Araç muayene uygulaması ne zaman başladı?

TÜVTURK Araç Muayene İstasyonları'nda hizmete başladığımız tarihinden 9 Haziran 2012 tarihine kadar 20 milyon periyodik muayene yaptık. Toplam muayene sayısı, ücretsiz muayene tekrarları, egzoz gazı emisyon ölçümleri ve tespit işlemleri ile birlikte 32 milyonu geçti.