Açık tenliler ne renk allık kullanmalı?

İçindekiler:

  1. Açık tenliler ne renk allık kullanmalı?
  2. Buğday ten rengine hangi ruj?
  3. Highlighter toz mu likit mi?
  4. Allık rengi neye göre seçilmeli?
  5. Buğday tenliler hangi renk far kullanmalı?

Açık tenliler ne renk allık kullanmalı?

Açık Tenliler İçin Allık Önerileri Eğer beyaz veya açık tenliysen, pembe alt tonlu nude allıklar sana çok yakışacaktır. Ten rengin açık tonlu olduğu için, yüzünü ısıtacak doğal bir tona ihtiyacın olacak. Böylece çok daha canlı ve sağlıklı bir görünüm elde edeceksin.

Buğday ten rengine hangi ruj?

KUMRAL VE BUĞDAY TENE UYGUN RUJ SEÇİMİ Buğday tenlilerde en iyi duran ruj renkleri pembe, kiremit, turuncu tonları ve pembe mor karışımlı ruj renkleridir. Gece makyajında nude tonlar buğday tenlilerin kullanabileceği ideal renklerdir.

Highlighter toz mu likit mi?

Toz Highlighter'lar Toz ürünler, her zaman kolay ve pratik ürünlerdir. Ayrıca likitlere göre ışıltıları bir miktar daha az olduğundan günlük hayatta, gün içinde rahatlıkla kullanılabilirler. Yüze doğal aydınlık bir ifade verirler.

Allık rengi neye göre seçilmeli?

Cildi solgun gösteren ya da çok turuncu tonlar hiçkimse için doğru allık tonu değildir. Eğer cildiniz çok beyazsa, içerisinde kahverengi tonları barındırmayan pembe allıkları tercih etmelisiniz. Açık tenliyseniz, cildinizin alt tonuna göre sıcak ya da soğuk tonda pembeleri tercih edebilirsiniz.

Buğday tenliler hangi renk far kullanmalı?

Buğday tenliler Buğday ten rengine ve kahverengi gözlere sahipseniz doğal tonlar olan bej ve kahverengi far tonlarına rahatlıkla yönelebilirsiniz. Yeşil, altın tonları, haki ve bakır da teninize yakışan diğer renklerden bazıları.