İyi Oyun kaç yaş?

İçindekiler:

  1. İyi Oyun kaç yaş?
  2. Hangi yaşta hangi oyunlar oynanır?
  3. En fazla kaç saat bilgisayar oynamalıyız?
  4. Çocuklar internette ne kadar zaman geçirmeli?
  5. Among Us hangi yaş sınırı?

İyi Oyun kaç yaş?

Hedef kitle olarak küçük yaştaki bireyleri hedef almışlar ancak filmi izleyenlerin büyük çoğunluğu 20-30 yaş aralığındaki kişiler.

Hangi yaşta hangi oyunlar oynanır?

7-9 Yaş Arası: Kurallı oyunların oynanmaya başladığı dönemdir. Örneğin seksek, ip atlama, saklambaç, basketbol, futbol, dama, satranç, tombala, kızmabirader gibi kurallı oyunlar oynarlar. Çocuklar bu dönemde sessiz sinema oyunları, yap-boz oyunları, mekannik oyuncaklarla ve maketlerle de oynarlar.

En fazla kaç saat bilgisayar oynamalıyız?

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi pedagogları, çocukların en fazla haftada 5 saati bilgisayar başında geçirmesinin uygun olduğunu belirterek, 8-10 saati geçen kullanımın bağımlılık tehlikesi taşıdığını söyledi. Uludağdinme ve araştırma gibi faydalı ve sağlıklı bir amaca hizmet etmektedir.

Çocuklar internette ne kadar zaman geçirmeli?

2 ile 4 yaş arasındaki çocukların dikkat süreleri 20 dakika ile sınırlıdır. Çocuğun 20 dakikadan fazla bilgisayarla ilgilenmesi zararlı olur. Çocuk, özellikle bu dönemde anne ve babanın kucağında bilgisayar kullanmalıdır.

Among Us hangi yaş sınırı?

Bunların özellikle 13 yaşından küçük yaş grupları için uygunsuz olduğunu belirtmek gerek. Ayrıca oyunda bulunan sohbet kısmı ne yazık ki her yaş kitlesinden çocuk oyuncular için risk taşıyor. Uygunsuz ifade ve bilgilendirmeler, ebeveyn kontrolü altında olmadığı takdirde çocukları olumsuz yönde etkileyebiliyor.