Öztürk Holding Yusuf Öztürk Kimdir?

İçindekiler:

  1. Öztürk Holding Yusuf Öztürk Kimdir?
  2. Öztürk inşaat kimin?
  3. Öztürk Grup kimdir?
  4. Öztürkler Petrol kimin?
  5. Fikret Öztürk ressam kimdir?
  6. Abdi Öztürk Kimdir?
  7. Opet hangi ülkeye aittir?
  8. Doya doya moda Ufuk Öztürk eşi kimdir?
  9. Regnum carya genel mudur?
  10. Tuncay Şevketoğlu kimdir?
  11. OPET Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk Kimdir?
  12. OPET i kim kurdu?
  13. Ufuk Özel nereli?

Öztürk Holding Yusuf Öztürk Kimdir?

Yusuf Öztürk, 1973 yılında babasının görevi nedeniyle Urfa'da doğdu, aslen Amasyalıdır. İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği bölümünden 1995'te mezun olan Öztürk, 1989'da kurulan aile şirketi bünyesinde 1995 yılında Öztürk Holding'i kurdu.

Öztürk inşaat kimin?

Hakan ÖZTÜRK - Şirket Sahibi - ÖZTÜRK İNŞAAT | LinkedIn.

Öztürk Grup kimdir?

80'li yılların başından beri faaliyet gösteren Öztürk Group, yatırım dünyasının duayenlerinden biri olan Fikret Öztürk tarafından kurulmuştur. Öztürk Grup aktif olarak Petrol Dağıtım, Gayrimenkul geliştirme, Turizm, Lojistik, Tarım, Madencilik ve Evcil Hayvan ürünlerinde 11 milyar dolar ciroyu yönetmektedir.

Öztürkler Petrol kimin?

Mersin'de madeni yağ ve akaryakıt konularında faaliyet gösteren Öztürkler Limited Şirketi'ni kuran Fikret Öztürk eşi Nurten Öztürk ile birlikte Öztürkler Limited'i kısa sürede büyüterek pek çok madeni yağ ve akaryakıt markasının bayiliklerini alır.

Fikret Öztürk ressam kimdir?

1961 Eskişehir doğumlu olan sanatçı, 1988 yılında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü'nden mezun olmuştur. 1989 yılından bu yana birçok kişisel sergi açmış ve karma sergilere katılmıştır. Eserleri kavramsal figüratif kompozisyonlardan oluşmaktadır.

Abdi Öztürk Kimdir?

MTSO ' Akaryakıtçılar gurubunda seçilmiş Komite Başkanıdır. Birçok Akaryakıt istasyonu işletmektedir, Abdi Öztürk Mersin İdman yurdu Spor kulübün 'de bir dönem Yöneticilik yapmıştır, Mersin akaryakıtçılar eski yönetim kurulu üyesidir.

Opet hangi ülkeye aittir?

2002 yılında Koç Holding Enerji Grubu'nun %50'sine ortak olduğu OPET, Türkiye'nin 2. büyük akaryakıt dağıtım şirketi olup, OPET'in sahip olduğu SUNPET markası ile toplamda 1500'ün üzerinde istasyona sahiptir.

Doya doya moda Ufuk Öztürk eşi kimdir?

Evlenecekleri gece koranavirüs nöbeti tutan, Göksü Afacan ve Ufuk Öztürk çifti, haftalar sonra evlenmişti. Çift çalıştıkları özel hastanenin ameliyathanesinde, çalışma kıyafetleri taç ve duvak ile sedyenin yanında maskeli olarak “Pandemi Hatırası” fotoğraf ve video çekilmişti.

Regnum carya genel mudur?

Hakan Duran - Genel Mudur - Regnum Carya Golf & Spa Rsort | LinkedIn.

Tuncay Şevketoğlu kimdir?

TUNCAY ŞEVKETOĞLU, resim çalışmalarına 1999 yılında başladı. ... Ressam Sabahattin Camcıoğlu ile tanıştıktan sonra resme ilgi duyup kendisinde var olan yetenekleri ve araştırma tutkusunu keşfetti. Tuncay Şevketoğlu. İstiklal'de tramvay, Ortaköy'de cami, Galata da kule ve Mevlevihane'de semazendir.

OPET Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk Kimdir?

Fikret Öztürk, 1949 senesinde Nizip'te dünyaya geldi. 1992 yılında İstanbul'a taşınan Öztürk çifti, aynı yıl bir akaryakıt dağıtım şirketi kurmaya karar verdi ve Öztürkler Petrol, ilerleyen dönemlerde Opet adını aldı. ... Böylece Anadolu'dan başlamak üzere Türkiye'nin birçok ilinde istasyon açtılar.

OPET i kim kurdu?

Fikret Öztürk Nurten Öztürk Opet/Kurucuları

Ufuk Özel nereli?

Ufuk ÖZEL: 77 yılında Diyarbakır' da doğdum.