Korsan ihbar hattı 176 mıdır?

İçindekiler:

  1. Korsan ihbar hattı 176 mıdır?
  2. Oteller hangi kuruma bağlı?
  3. Tur şirketleri nereye bağlı?
  4. Cafe nereye şikayet edilir?
  5. Korsan ürün nereye şikayet edilir?
  6. House Use oda ne demek?
  7. Seyahat Acentaları Birliği Kanunu Nedir?

Korsan ihbar hattı 176 mıdır?

Korsan ihbar hattı (0530) 580 77 99 nolu telefona yapılan şikayetlere 7/24 cevap vermektedir. Hafta içi mesai saatleri içerisinde ise (0216) 327 07 73 nolu telefona ve ayrıca [email protected] adresine korsan kitap ihbarlarınızı yapabilirsiniz.

Oteller hangi kuruma bağlı?

Oteller, seyahat acentaları, turist rehberleri olmak üzere turizm sektöründe var olan tüm kuruluşlar T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın gözetimi ve denetimi altındadır. Turizm sektöründeki firmalarla yaşanan problemler sebebiyle ortaya çıkan şikayetler hakkında, Bakanlığa yazılı olarak başvuruda bulunabilir.

Tur şirketleri nereye bağlı?

Oteller, seyahat acentaları, turist rehberleri olmak üzere turizm sektöründe var olan tüm kuruluşlar T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın gözetimi ve denetimi altındadır.

Cafe nereye şikayet edilir?

Alo 174 Hattı 7/24 hizmet vermektedir.

Korsan ürün nereye şikayet edilir?

Alo 130 Hattı | T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı

House Use oda ne demek?

House Use: Tesis kullanımı anlamına gelir. Sabah gelir bir oda alır, otel imkanlarından faydalanır, akşam olunca odayı boşaltır.

Seyahat Acentaları Birliği Kanunu Nedir?

Türkiye Seyahat Acenteları Birliği, kısa adıyla TÜRSAB, tarihinde yürürlüğe giren 1618 sayılı kanun ile kurulmuş, seyahat acentelarının kuruluş işlemlerinden itibaren tüm işlemlerinde yetkili kurumdur.