Iibf mezunları hangi sınavlara girebilir?

İçindekiler:

  1. Iibf mezunları hangi sınavlara girebilir?
  2. Kamu Yönetimi mezunları KPSS hangi oturumlara girecek?
  3. Sbky mezunları hangi sınavlara girebilir?
  4. Açıköğretim kamu yönetimi bölümü var mı?
  5. Hangi KPSS sınavına girmeliyim?

Iibf mezunları hangi sınavlara girebilir?

Bunlar;  KPSS – AKPSS – A  KPSS – BKPSS – B  KPSS – EBKPSS – EB İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Mezunları yukarıdaİktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Mezunları yukarıda belirtilen KPSS sınavlarından KPSS – A ve KPSS – Bbelirtilen KPSS sınavlarından KPSS – A ve KPSS – B sınavlarına girebilmektedirler.

Kamu Yönetimi mezunları KPSS hangi oturumlara girecek?

Kamu Yönetimi ile Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi mezunu adaylar için KPSS B Grubu sınavı, lisans mezunu sayıldıklarından KPSS Lisans oturumu olarak karşılarına çıkmaktadır.

Sbky mezunları hangi sınavlara girebilir?

Kamu Yönetimi ile Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümlerinden mezun adayların KPSS A Grubu oturumlarına her yıl katılabilirler. KPSS A Grubu oturumlarına katılacakları yılda yapılan KPSS Lisans oturumuna da a grubu puan türlerinin hesaplanabilmesi için katılmaları şarttır.

Açıköğretim kamu yönetimi bölümü var mı?

AÖF Kamu Yönetimi 4 yıllık lisans bölümüdür. Güz ve bahar olmak üzere toplamda 4 yıllık eğitimi vardır. ... Anadolu Üniversitesi'nin web sitesinden AÖF kayıt alanına girerek bu bölüme kayıt olabilirsiniz. Her dönem harç ücretini ödeyerek bölüme devam sağlayabilirsiniz.

Hangi KPSS sınavına girmeliyim?

Alan sınavına girmek isteyen arkadaşlar genel kültür genel yetenek + Cumartesi sabah + Cumartesi Öğleden sonra sınavlarına girmeleri yeterli. Ancak kendilerine nokta bir hedef belirlemişler ise örneğin sgk denetmen yardımcılığı gibi yada kaymakamlık gibi, pazar sabah oturumunada girmeleri gerekiyor.