E devlet mobil imza ne demek?

İçindekiler:

  1. E devlet mobil imza ne demek?
  2. E imza nasıl alınır ücreti?
  3. Türk Telekom mobil imza nasıl alınır?
  4. E-devlet Vodafone mobil imza nasıl alınır?
  5. E-imza nasıl temin edilir?

E devlet mobil imza ne demek?

Mobil İmza Nedir? Mobil İmza, cep telefonu ve GSM SIM kart kullanılarak 5070 sayılı Elektronik İmza Kanunu ve ilgili yasal mevzuata uygun olarak ıslak imza niteliğinde güvenli bir biçimde elektronik imza işlemi yapılmasına imkân sağlayan uygulamadır.

E imza nasıl alınır ücreti?

PTT güvencesi ile Merkezlerimizden yapacağınız e-İmza başvurularınızda geçerli olacak fiyatlar (tüm vergiler dâhil): 1 Yıllık e-İmza 189,00 TL. 2 Yıllık e-İmza 249,00 TL. 3 Yıllık e-İmza 329,00 TL.

Türk Telekom mobil imza nasıl alınır?

Mobil İmza sahibi olmak Türk Telekom ile artık çok kolay! Türk Telekom bireysel Mobil İmza servisine başvurmak için üzerinde T.C. Kimlik Numarası yazan nüfus cüzdanı veya ehliyetiniz ile birlikte size en yakın mobil imza vermeye yetkili Türk Telekom mağazasına uğramanız yeterlidir.

E-devlet Vodafone mobil imza nasıl alınır?

Şifre Oluşturulması
  1. Başvuru tamamlandıktan sonra birkaç gün içerisinde Vodafone Müşteri Hizmetleri tarafından aranarak kimliğiniz teyit edilir.
  2. Kimlik teyidi sonrası telefonunuza şifre oluşturabilmeniz için bir mesaj tetiklenir ve bu mesaj ile ekranınızda Mobil İmza şifrenizi belirleyebilmeniz için bir ekran belirir.
Daha fazla öğe...

E-imza nasıl temin edilir?

e-İmza Nasıl Alınır? Elektronik imzaya sahip olabilmek için Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nun onayladığı Elektronik sağlayıcılar üzerinden sunulan e-İmza hizmetinden faydalanarak elektronik imza yetkisine sahip olabilirsiniz.