Ata Demirer Algida reklamından ne kadar kazanıyor?

İçindekiler:

  1. Ata Demirer Algida reklamından ne kadar kazanıyor?
  2. Reklamda oynamak için ne yapmalıyım?
  3. Beyazıt Öztürk Pepsi reklamından kaç para aldı?
  4. DMR CASTING kimin?
  5. Beyazıt Öztürk Vestel reklamından kaç para aldı?

Ata Demirer Algida reklamından ne kadar kazanıyor?

Beyaz eşya reklamlarına çıkan ünlü komedyen Ata Demirer, ilk üç reklam filminden toplam 250 bin dolar aldı. Dünyaca ünlü Fransız futbolcu Thierry Henry ve ünlü manken Claudia Schiffer ile bir meşrubat reklamında oynayan futbol yorumcusu Erman Toroğlu'un 150 bin dolar aldığı söyleniyor.

Reklamda oynamak için ne yapmalıyım?

Reklam filmlerinde oyuncu veya model olarak rol almak için ilk yapılması gereken şey iyi bir cast ajansı veya model ajansına başvuru yaparak, kayıt yaptırmak (başvurunuz onaylanırsa) ve ajansın sizi yönlendirdiği projelerin ön görüşme ve audition çekimlerine sürekli katılmanız gerekir.

Beyazıt Öztürk Pepsi reklamından kaç para aldı?

Türkiye'nin en büyük beyaz eşya firmalarından biriyle reklam anlaşması yapan ünlü komedyen Beyazıt Öztürk'ün, bir yıllık kampanya için 6 milyon TL aldığı öğrenildi.

DMR CASTING kimin?

“Ne kadar çok paylaşırsak o kadar çok kazanırız” diyen Türkiye'nin en güvenilir oyuncu ajansı DMR CASTING'ın kurucusu ve sahibi Emre Demir, diğer rakip ve aynı sektöre hizmet veren oyuncu ve cast ajanslarının çalışma mantığından uzak hareket ederek başarıyı elde etmiştir.

Beyazıt Öztürk Vestel reklamından kaç para aldı?

Şimdi ise, Türkiye'nin en büyük beyaz eşya markalarından Vestel ile anlaşma yaptı. Beyaz'ın bir yıllık kampanya için 6 milyon TL aldığı bilgisi ortaya çıktı.