Arda Turan Sinem Kobal aşkı kaç yıl sürdü?

İçindekiler:

  1. Arda Turan Sinem Kobal aşkı kaç yıl sürdü?
  2. Ibrahim Çelikkol ve Sinem Kobal Neden Ayrıldı?
  3. Arda Turan Aslıhan Doğan nasil Tanişti?
  4. Arda Turan kiminle beraber?
  5. Sinem Kobal doğum yapmış mı?

Arda Turan Sinem Kobal aşkı kaç yıl sürdü?

İkilinin Sinem Kobal'ın cipinde çekilen fotoğrafı, en çok da Kobal'ın 6 yıllık birliktelikten sonra ayrıldığı Arda Turan'ı şoke etti.

Ibrahim Çelikkol ve Sinem Kobal Neden Ayrıldı?

Sinem Kobal-İbrahim çelikkol aşkı 10 ayda bitti. çiftin, ilişkilerinin geleceği konusundaki anlaşmazlık yüzünden yollarını ayırdığı öğrenildi. İLK VE SON KARE Arda Turan'dan ayrıldıktan sonra İbrahim çelikkol ile yeni bir aşka yelken açan Sinem Kobal ilişkisini uzun süre gizli tutmuştu.

Arda Turan Aslıhan Doğan nasil Tanişti?

ASLIHAN DOĞAN VE ARDA TURAN NASIL TANIŞTI? Şu sıralar Tuba Büyüküstün'le aşk yaşayan Umut Evirgen, Arda Turan'ın şu an ki sevgilisi Aslıhan Doğan ile bir zamanlar birliktelik yaşadı. Magazin kulislerinde konuşulan iddiaya göre, Arda Turan ile Aslıhan Doğan'ı 'Gizli Kalsın' isimli mekanda Umut Evirgen tanıştırmış.

Arda Turan kiminle beraber?

Medipol Başakşehirli futbolcu Arda Turan, Aslıhan Doğan ile evlendi. Medipol Başakşehir'in milli futbolcusu Arda Turan, 2.5 yıllık sevgilisi Aslıhan Doğan ile dünya evine girdi.

Sinem Kobal doğum yapmış mı?

Kenan İmirzalıoğlu'nun eşi Sinem Kobal, 21 Ekim'de kızları Lalin'i normal doğumla dünyaya getirmişti. Kobal, dün Instagram'da paylaştığı pozlarıyla şaşırttı. Doğumun üstünden sadece 18 gün geçmesine rağmen incecikti.