Sun Tzu Savaş Sanatı ne anlatıyor?

İçindekiler:

  1. Sun Tzu Savaş Sanatı ne anlatıyor?
  2. Savaş Sanatı Sun Tzu kaç sayfa?
  3. Metin2 shinsoo lisan kitabı ne işe yarar?
  4. Metin 2 savaş sanatları ne işe yarar?
  5. Metin 2 kombo ne işe yarar?
  6. Sun Tzu nerede?
  7. Sun Tzu dönemi nedir?
  8. Metin2 Beceri kitabı Okuma kaç levelde okunur?
  9. Metin2 Combo Ustasının Kaydı ne işe yarar?
  10. Sun Tzu kimlerle savaştı?

Sun Tzu Savaş Sanatı ne anlatıyor?

Savaş sanatı, (Orijinal ismi: 孙子兵法, okunuşu Sūnzĭ Bīngfǎ) Sun Tzu (Sun Wu ve Sunzi olarak da bilinir) tarafından MÖ 6. yüzyılda yazılmış askerî taktikler ve savaş üzerine bir çalışmadır. Her biri savaşın farklı bir yüzünü anlatan 13 bölümden oluşur ve askerî strateji ve taktiğin temel kitabı olduğu kabul edilir.

Savaş Sanatı Sun Tzu kaç sayfa?

Savaş Sanatı
Çevirmen:Adil Demir
Dil:TÜRKÇE
Sayfa Sayısı:240
Cilt Tipi:Karton Kapak
Kağıt Cinsi:3. Hm. Kağıt
3 satır daha

Metin2 shinsoo lisan kitabı ne işe yarar?

Shinsoo lisanını anlamak için kullanılır (M1 seviyesine kadar geliştirilebilir). Okuma başarılı olduğu takdirde Shinsoo lisan becerisi artar. Shinsoo Lisan Kitabı okudugunuzda, Shinsoo lisanınız Master Olur. 24 saat ara ile okunabilir.

Metin 2 savaş sanatları ne işe yarar?

Liderlik (Savaş Sanatı) Üç savaş sanatı kitabının ilkidir. Liderlik yeteneğini master seviyesine geliştirmek için okunur. ... Liderlik yeteneğini Perfect Master sevesine geliştirmek için kullanılır.

Metin 2 kombo ne işe yarar?

Kombo Sanat en fazla 2. seviye olur ve cidden kolay bir şekilde öğrenilen bir sanattır oyunda. İşlevi ise şudur; Her karakterin (Lycan'dan emin değilim), dördüncü düz vuruşu yere düşürür. ... Kombo Sanatı öğrendiğiniz takdirde ve saldırı vuruşunuz 100 iken; 4 vuruşta 500 vurursunuz.

Sun Tzu nerede?

Qi Sun Tzu/Doğum yeri

Sun Tzu dönemi nedir?

Çinli komutan ve asker olan Sun Tzu savaş stratejisi üzerine yazdığı Savaş Sanatı isimli eseri günümüzün en eski strateji kuramı olarak görülür. M.Ö 500 yıllı yıllarda bugünkü Çin topraklarında yaşamıştır. ... Komutanın öğütleri sadece askeri anlamda değil ekonomi ve iş dünyasında da hala kullanılan kuramlardır.

Metin2 Beceri kitabı Okuma kaç levelde okunur?

Karakterin beceri kitabı okuyabilmesi için becerilerinin master olması gereklidir, becerilerin master seviyesine 17-21 arasında ulaştığı gözlemlenmiştir. Okuma başarılı olduğu takdirde master seviyeniz artar.

Metin2 Combo Ustasının Kaydı ne işe yarar?

Fonksiyon: Vuruşlarınızda kombine düzen sağlayıp, peşpeşe vuruşlar yapmanızı sağlar. Diğer: Okuma başarılı olduğu takdirde kombo becerisi artar. Seviye 30 ve Seviye 50 de okunabilir.

Sun Tzu kimlerle savaştı?

Sun Wu, MÖ 551 yılında kral, prens ve derebeylerin birbiriyle savaştıkları İlkbahar ve Sonbahar döneminde dünyaya geldi.