Çanakkale Mehmet Akif Ersoy hastanesine hangi Otobüs gider?

İçindekiler:

  1. Çanakkale Mehmet Akif Ersoy hastanesine hangi Otobüs gider?
  2. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi nasıl gidilir?
  3. Çanakkale Otobüs kartı nereden alınır?
  4. Çanakkale merkezden Üniversiteye nasıl gidilir?
  5. Çanakkale otogardan 18 Mart Üniversitesine nasıl gidilir?
  6. Gestaş kart nereden alınır?

Çanakkale Mehmet Akif Ersoy hastanesine hangi Otobüs gider?

Bu Otobüs hatları Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Hastanesi yakınından geçiyor: Ç-7, Ç-960, ÇT3.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi nasıl gidilir?

Çanakkale iskelesinde inip otobüs duraklarına yürüyün ve buradan Ç-2 Üniversite otobüslerine binin. 12 durak sonra gelen Beldemiz durağında inip 2 dakika kadar yürüdükten sonra Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Terzioğlu Kampüsü'ne ulaşabilirsiniz.

Çanakkale Otobüs kartı nereden alınır?

Öğrenci ulaşım kartımı nereden ve nasıl temin edebilirim ? İsmet Paşa Mahallesi, Set Boyu Caddesinde bulunan Toplu Taşıma Öğrenci Kartları Merkezimize öğrenci belgesi,kimlik fotokopisi ve 2 adet fotoğraf ile birlikte başvuru yaparak öğrenci ulaşım kartınızı temin edebilirsiniz.

Çanakkale merkezden Üniversiteye nasıl gidilir?

Çanakkale Otogarı'na 80 metre yakınlıkta bulunan Askerlik Şubesi otobüs duraklarına geçiş yapın ve Ç-1 Kampüs otobüslerine binin. Beldemiz durağında inip, 40 metre yürüdükten sonra Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Terzioğlu Kampüsü'ne ulaşabilirsiniz.

Çanakkale otogardan 18 Mart Üniversitesine nasıl gidilir?

Otogardan şehirlerarası otobüs firmasının servisiyle yada otogar minibüs İskele'ye geldikten sonra Denizbank 'ın önündeki duraktan Ç1, Ç2, Ç3, Ç11, ÇT3 numaralı otobüslerden herhangi birine binerek Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Eğitim Fakültesi'ne ulaşabilirsiniz.

Gestaş kart nereden alınır?

Gestcard tam yaya kartını ise tüm gişelerimizden temin edebilirsiniz.. Araç kartı almak için ise, başvuru evrakları ile birlikte hafta içi mesai saatleri içersinde Çanakkale İskelesi Gestcard Başvuru Noktasına başvurabilirsiniz.