İşsizlik ödenekleri ne zaman yatacak?

İçindekiler:

  1. İşsizlik ödenekleri ne zaman yatacak?
  2. İşsizlik ödeneği en son ne zaman?
  3. Ağustos ayı kısa çalışma ödeneği ne zaman verilecek?
  4. Kısa çalışma ödeneği ne zamana kadar sürecek?
  5. Ağustos ayı kısa çalışma ödeneği yatacak mı?

İşsizlik ödenekleri ne zaman yatacak?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in açıklamasına göre, Haziran ayına ilişkin Kısa Çalışma ve İşsizlik Ödeneği ödemelerinin 5 Temmuz'da hesaplara yatacak.

İşsizlik ödeneği en son ne zaman?

Maaşın bir kısmını patron yerine İşsizlik Fonu'nun yatırdığı kısa çalışma ödeneği, işsizlikteki artışı frenleyen en büyük desteklerden biri olmasına rağmen 30 Haziran 2021 tarihinde sona eriyor.

Ağustos ayı kısa çalışma ödeneği ne zaman verilecek?

Ağustos ayı işsizlik ve kısa çalışma ödemeleri, 3 Eylül'den itibaren hesaplara yatırılacak. Bakan Selçuk, işsizlik ve kısa çalışma ödemelerinin 3 Eylül'den itibaren yapılacağını duyurdu.

Kısa çalışma ödeneği ne zamana kadar sürecek?

KISA ÇALIŞMA ÖDENEĞİ NE ZAMAN BİTECEK, UZATILACAK MI? Daha önce alınan kararlar ile uzatılan kısa çalışma ödeneği 30 Haziran 2021 tarihi itibariyle sona erecek. Ekonomide salgın kaynaklı olumsuzlukların sürdüğünü savunan işverenler ise, kısa çalışma ödeneğinin 2021 yılının sonuna kadar devam etmesi talebini yineledi.

Ağustos ayı kısa çalışma ödeneği yatacak mı?

Bakan Selçuk, işsizlik ve kısa çalışma ödemelerinin 3 Eylül'den itibaren yapılacağını duyurdu. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, ağustos ayı işsizlik ve kısa çalışma ödemelerinin 3 Eylül'den itibaren hesaplara yatırılacağını açıkladı.