2021 KPSS için yeni kimlik şart mı?

İçindekiler:

  1. 2021 KPSS için yeni kimlik şart mı?
  2. OSYM yeni kimlik zorunlu mu?
  3. Eski kimlik kartı geçerli mi?
  4. Eski kimlikle KPSS girilir mi?

2021 KPSS için yeni kimlik şart mı?

"Adayların sınava girebilmeleri için 2021-YKS'nin ilgili oturumuna ait Sınava Giriş Belgesinden başka, nüfus cüzdanı veya fotoğraflı T.C. Kimlik Kartı veya geçerlilik süresi dolmamış pasaportunun aslını yanlarında bulundurmaları zorunludur."

OSYM yeni kimlik zorunlu mu?

ÖSYM ise sınava girişte adayların yanlarında bulundurması zorunlu belgeleri sınav kılavuzunda ve sınav giriş belgelerinde şu şekilde bildirmişti; ... Sürücü belgesi, Meslek kimlik kartları, öğrenci kimlik kartı vb. diğer tüm belgeler, sınava giriş için geçerli kimlik belgesi olarak kabul edilmeyecektir.

Eski kimlik kartı geçerli mi?

Pek çok kişi eski tip kimlik kartlarının ne zamana kadar yenilenmesi gerektiğini, kimlik yenileme işlemleri sırasında hangi evrakların gerekli olduğunu merak ediyor. Eski nüfus cüzdanları 31 Aralık 2023'e kadar değiştirilebilecek.

Eski kimlikle KPSS girilir mi?

Nüfus cüzdanı, sürücü belgesi ve pasaport özel kimlik belgesi olarak kabul edilecek belgelerdir. ... Kimlik belgesi üzerindeki fotoğraf eski yıllara ait ise bu kimlik belgesinin de geçerli olmayacağını göz önünde tutulmalıdır.