Dünyanın en zengini serveti ne kadar?

İçindekiler:

  1. Dünyanın en zengini serveti ne kadar?
  2. Bernard Arnault serveti ne kadar?
  3. Dünyanın en zengin adamı günde ne kadar kazanıyor?
  4. Bernard Arnault ne satıyor?
  5. Bernard Arnault neleri var?

Dünyanın en zengini serveti ne kadar?

Dünyanın en zengin insanı, Amazon'un eski CEO'su Jeff Bezos, bugün Amazon'un hisselerinin fırlamasının ardından yeni bir servet rekoru kırdı. Dün itibariyle Bezos'un serveti 211 milyar dolara ulaştı.

Bernard Arnault serveti ne kadar?

Bernard Arnault (d. ) Fransız iş adamı. Arnault, Forbes dergisinin Ocak 2020 raporuna göre $197.8 milyar Doları bulan servetiyle dünyanın en zengin insanıdır. Dünyanın en büyük lüks eşya şirketi olan LVMH'nin başkanı ve genel müdürüdür.

Dünyanın en zengin adamı günde ne kadar kazanıyor?

Fakat maaşına ek olarak, ek ödeneklerle toplam geliri 1 milyon 6 dolara (yaklaşık 14,4 milyon TL) ulaşıyor. Bu da ayda 1, haftada , günde , saatte 192 veya dakikada 3,20 dolara (sırasıyla yaklaşık 1 milyon, 300 bin, 40 bin, bin 600 ve 27,5 TL) denk geliyor.

Bernard Arnault ne satıyor?

Fransız lüks tüketim şirketi LVMH'nin Başkanı milyarder iş adamı Bernard Arnault 854 milyon dolarlık Carrefour hissesi sattı Dünyanın en zengin üçüncü kişisi olan Bernard Arnault, 724 milyon euro (854 milyon dolar) değerinde Carrefour hissesi satarak Fransız süpermarket zincirindeki 14 yıllık yatırımını sonlandırdı.

Bernard Arnault neleri var?

İşadamıdır. tarihli güncel verilere göre Bernard Arnault'un net 54,5 milyar dolardır. Aralarında Christian Dior, Louis Vuitton, Sephora, Hennessy, Dom Perignon, Fendi, Donna Karan, Givenchy, Zenith, Moet et Chandon, Guerlain ve TAG Heuer gibi markaların olduğu 60'a yakın markanın sahibidir.