PUBG Mobile PC APK Nasıl Kurulur?

İçindekiler:

  1. PUBG Mobile PC APK Nasıl Kurulur?
  2. PUBG Mobile pc'de nasıl açılır?
  3. Tencent Gaming Buddy nasıl kurulur?
  4. PUBG Mobile nasil indirilir ve kurulur?
  5. PUBG Mobile APK Nasıl Kurulur?
  6. Tencent Emulator nedir?
  7. PUBG Mobile Androide nasıl indirilir?
  8. PUBG telefona nasıl kurulur?

PUBG Mobile PC APK Nasıl Kurulur?

PubG Mobile Bilgisayara Nasıl Kurulur?
  1. Önce Tencent Emülatör programını kuracağınız yeri seçin.
  2. Sonra indirdiğiniz dosyaya tıklayarak kuruluma geçin.
  3. Yönlendirmelerde "ileri" butonuna tıklayarak kurulumun sonuna kadar ilerleyin.
  4. Kurulum bittikten sonra mobil uygulama değil, emülatör kurulmuş olur.
Daha fazla öğe...

PUBG Mobile pc'de nasıl açılır?

PUBG Mobile'ı bilgisayardan oynamak için ilk yapmanız gereken bilgisayarınıza bir emülatör programı kurmak. Bunun için “Nox player” adlı uygulamayı sitesinden indirebilirsiniz. Uygulamayı indirdikten sonra PUBG mobile'a ait APK dosyasını Nox App Player'da açmanız gerekiyor.

Tencent Gaming Buddy nasıl kurulur?

İndirdiğiniz dosyayı çalıştırın daha sonra "Install" butonuna basarak oyunu bilgisayarınıza indirin. Kurulum bittikten sonra "Start" butonuna basarak Tencent Gaming Buddy (Gameloop) emülatörünü başlatın. Emülatörü başlattıktan sonra otomatik bir şekilde indirme yapacak. Bu indirmenin bitmesini bekleyin.

PUBG Mobile nasil indirilir ve kurulur?

Pubg Mobile Nasıl İndirilir ve Yüklenir? Pubg mobile oyununu indirmek için öncelikle bir market uygulamasına giriş sağlamanız gerekiyor. Eğer Android kullanıcısı iseniz google play store, ios kullanıcısı iseniz app store uygulamasına girerek arama butonuna Pubg mobile yazarak ilk çıkan seçenekte indirebilirsiniz.

PUBG Mobile APK Nasıl Kurulur?

Android cihazınıza ilk olarak https://www.taptap.com/mobile adresinden Tap Tap uygulamasının APK dosyalarını indiriyoruz. Daha sonra indirdiğimiz dosyaları telefonumuzun gerekli dosya dizinine aktarıp, telefonumuzun dosya erişim uygulaması aracılığı ile Tap Tap'ı kuruyoruz.

Tencent Emulator nedir?

Tencent Gaming Buddy, Tencent'in Windows işletim sistemi için, oyuncuların bir masaüstü veya dizüstü bilgisayarda hem iOS hem de Android sistemlerinden mobil oyunlar oynamasını sağlayan resmi bir emülasyon platformudur.

PUBG Mobile Androide nasıl indirilir?

Pubg mobile oyununu indirmek için öncelikle bir market uygulamasına giriş sağlamanız gerekiyor. Eğer Android kullanıcısı iseniz google play store, ios kullanıcısı iseniz app store uygulamasına girerek arama butonuna Pubg mobile yazarak ilk çıkan seçenekte indirebilirsiniz.

PUBG telefona nasıl kurulur?

Adım 1: TAPTAP APK yükleyicisini indirin, indirdiğiniz dosyayı Android cihazınıza aktarın. Adım 2: PUBG Mobil sayfasına ulaşmak. Uygulamayı açtıktan sonra birçok uygulama göreceksiniz. Sizin açmanız gereken sayfa en üstte yer alan ve Tencent tarafından geliştirilen oyun.