Lazer epilasyon nereye yapilmaz?

İçindekiler:

  1. Lazer epilasyon nereye yapilmaz?
  2. Vücutta nerelere lazer yapılır?
  3. IPL lazer nerelere uygulanır?
  4. Lazer epilasyon yaz aylarında yapılır mı?
  5. IPL lazer etkili mi?
  6. Lazer epilasyon hangi aylarda yapılır?
  7. Lazer yazın yapılmaz mı?
  8. Lazer tum vücut ne kadar?

Lazer epilasyon nereye yapilmaz?

Epilasyonun günümüzde yapılmasının uygun olmadığı, yapılamadığı bölgelerin başında genital bölgenin içi, kulakların içi ve burnun içi yer alıyor. Genital bölgenin içine epilasyon ışığı atılması söz konusu değildir. Burun içinde de mukoza ve kıl tam olarak aynı yerde bulunmaktadır.

Vücutta nerelere lazer yapılır?

Tüm vücut alt ve üst bacak, alt ve üst kol, koltuk altı ve genital bölgeyi kapsıyor. Yüz bölgesinde ise en çok bıyık ve çene bölgesindeki kıllar için lazer epilasyonu tercih ediyorlar. Kaş şekillendirme, bitişik kaş diye tabir ettiğimiz kaş arası kılları için lazer epilasyon yaptıranlar da mevcut.

IPL lazer nerelere uygulanır?

IPL Lazer sistemleri, yüz ve bacak ince kılcal damarlarının tedavisi, yaşlılık lekelerinin giderilmesi ve cildin yenilenmesi gibi kozmetik amaçlarla yıllardır kullanılmaktadır.

Lazer epilasyon yaz aylarında yapılır mı?

Evet. Bazı kurallara dikkat edildikten sonra her mevsim lazer epilasyon yapılabilir. Çoğu insan yazın lazer epilasyon fikrine endişeyle yaklaşır. Bu endişenin nedeni herhangi bir lazer epilasyon tedavisinden önce ve sonra verilen güneşten uzak kalma tavsiyelerinden kaynaklanır.

IPL lazer etkili mi?

IPL, lazer sistemlere göre %80-90 oranında başarı sağlanan etkili bir epilasyon yöntemidir fakat Alexandrite, Nd:YAG lazerlere göre kalıcılık süresi biraz daha düşüktür. IPL tek başına tedavi etmede değil, lazer cihazlarının etkili olmadığı çok ince tüy ve kılları gidermek için tamamlayıcı bir yöntem olarak kullanılır.

Lazer epilasyon hangi aylarda yapılır?

Lazer epilasyonun sonbahar, kış veya ilkbahar mevsiminde uygulanması gerekiyor. Çünkü bu mevsimlerde güneşin zararlı ışınlarından korunmak mümkün oluyor. Lazer epilasyonun istenmeyen tüylerin önlenmesinde ve giderilmesindeki en etkili yöntemlerden olduğunu belirten Dermatoloji Uzmanı Dr.

Lazer yazın yapılmaz mı?

Yazın lazer epilasyon yapılabilir. Uygulama öncesi güneşlenmekten kaçınılmalıdır. Uygulama sonrası güneşten koruyucu kullanımına dikkat edilmelidir. Uygulama sonrası 7 gün kadar güneş banyosundan kaçınılmalıdır.

Lazer tum vücut ne kadar?

Lazer epilasyon fiyatları kişinin kilosu, cilt tipi, kıl tipi ve rengi, işlem yapılan bölge, teknik ve lazer epilasyonun yapıldığı kliniklere göre farklılık gösterir. Tüm vücut epilasyon fiyatları genellikle 2021 yılı içerisinde 1000 TL'den başlayıp 3500 TL'ye çıkmaktadır.