Anadolu Sigorta ikame araç kaç gün?

İçindekiler:

  1. Anadolu Sigorta ikame araç kaç gün?
  2. Ikame araç kaç günde gelir?
  3. Ikame araç alırken nelere dikkat edilmeli?
  4. Axa Sigorta ikame araç nasıl alınır?
  5. Groupama ikame araç kaç gün?
  6. Ikame araç ücretini kim öder?
  7. Ikame araç bedeli kimden istenir?
  8. Axa sigorta hangi bankaya ait?
  9. Allianz ikame araç nasıl alınır?
  10. Araç mahrumiyet bedeli kim öder?
  11. Ikame araç bedeli için fatura şart mı?

Anadolu Sigorta ikame araç kaç gün?

İkame Kiralık Araç teminatı; poliçede seçilen alternatife bağlı olarak, aracın tam hasara (pert) uğraması, çalınması halleri dahil olmak üzere kaza sonucunda aracın onarımının 48 saati aştığı durumlarda senede 2 defa ve onarım süresince azami 15 gün olmak üzere ikame araç temin edilir. "Onarım Süresince - Üst Segment – ...

Ikame araç kaç günde gelir?

Talebin ilgili kişilere ulaşmasının ardından, sigorta şirketinin koşullarına bağlı olarak 24 ya da 48 saat içerisinde kasko sahibine araç teslimi yapılmalıdır. Ayrıca sigorta şirketlerinin politikasına göre değişmekle birlikte, ikame araç süresi en fazla 7 ila 15 gün arasında değişiklik gösterir.

Ikame araç alırken nelere dikkat edilmeli?

İkame Araç Şartları Nelerdir?
  • Poliçede ikame araç teminatının yer alması gerekir.
  • Aracın kullanılamaz duruma gelmesi gerekir.
  • Onarım süresinin en az 48 saat sürecek olması gerekir.
  • Araçta oluşan hasarın sigorta poliçesinde yer alan teminatlar dahilinde olması gerekir.
Daha fazla öğe...

Axa Sigorta ikame araç nasıl alınır?

Bu hizmetin verilebilmesi için konu kaza nedeni ile AXA SİGORTA sisteminde bir hasar dosyası açılmış olması şarttır. 3. Sigortalı aracın onarımının tahmin edilen süreden önce bitmesi durumunda Sigortalı araç sahibinin 0850 250 99 99'u arayarak ikame aracı iade etmesi gerekmektedir.

Groupama ikame araç kaç gün?

Asistans Plus ve Asistans Ekstra Plus Paketleri Asistans Plus ve Asistans Ekstra Plus paketlerini opsiyonel olarak kasko poliçenize ilave ederek kaza durumunda limitsiz çekici, 15 ya da 30 güne kadar ikame araç ve çok daha fazla ek avantajdan faydalanabilirsiniz.

Ikame araç ücretini kim öder?

Sigortalının farklı sebeplerle ikame aracı geç iadesi durumunda aracın kira bedeli sigortalı tarafından ödenir. İkame araç kullanımı sırasında alınan trafik cezaları, yol ücretleri, köprü ve otoban kullanımları kullanıcı tarafından ödenir.

Ikame araç bedeli kimden istenir?

İkame araç tazminatından kazada kusuru bulunan araç sahibi ve sürücüsü müteselsil olarak sorumludur. Ayrıca sigorta şirketlerinin uygulamaları sebebiyle onarım süresi uzayan ya da aracın perte çıkması nedeniyle hasar ödemesi geciken araçlarla ilgili de sigorta şirketlerinin sorumluluğuna gitmek mümkündür.

Axa sigorta hangi bankaya ait?

AXA HOLDİNG A.Ş. T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş.

Allianz ikame araç nasıl alınır?

Bizi Arayın: Çekici ve/veya ikame araç talebi için 08 numaralı telefon üzerinden Allianz'ı arayın ve ihbar bildiriminde bulunun. Aracınızı Servise Götürün: Aracınızı Allianz'ın Anlaşmalı Servislerinden birine veya dilediğiniz başka bir servise götürün.

Araç mahrumiyet bedeli kim öder?

ARAÇ MAHRUMİYET TAZMİNATINDAN KİMLER SORUMLUDUR? Kazanç kaybı ve ikame araç tazminatından kazada kusurlu tarafın araç sahibi ve araç sürücüsü müteselsil olarak sorumludur. Araç sahipleri istedikleri kişiye dava açarak tazminatının tamamını talep edebilmektedir.

Ikame araç bedeli için fatura şart mı?

İkame araç şirket tarafından temin edilemediğinde sigortalı imkanları doğrultusunda araç tedarik eder. Anlaşma doğrultusunda fatura sigorta şirketine ibraz edilir ve ilgili ödeme alınır. Hasarın, ikamet edilen il dışında yaşanması durumunda işlenen prosedür hakkında sigorta şirketinden bilgi alınabilir.