MEB görevlendirme şube müdürü nasıl olunur?

İçindekiler:

  1. MEB görevlendirme şube müdürü nasıl olunur?
  2. Il şube müdürü nasıl olunur?
  3. Sağlık Bakanlığı Şube Müdürü Nasıl Olunur?
  4. Şube Müdürü ek dersi ne kadar?

MEB görevlendirme şube müdürü nasıl olunur?

MEB'de şube müdürlüğü görevine atanabilmek için öncelikle, Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Esaslarına Dair Genel Yönetmeliğin, 6.maddesinde yer alan hizmet süresinin doldurulması, 8.maddesinde yer alan görevde yükselme eğitiminin tamamlaması gerekiyor.

Il şube müdürü nasıl olunur?

5) Şube Müdürü kadrosuna atanabilmek için aşağıdaki şartlar aranır; - 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 68 inci maddesinde öngörülen şartları taşımak ve toplam hizmetinin son üç yılını Başkanlıkta geçirmiş olmak, - En az dört yıllık fakülte veya yüksekokuldan mezun olmak, - Son sicil notunun olumlu olması kaydıyla ...

Sağlık Bakanlığı Şube Müdürü Nasıl Olunur?

o) Şube müdür ve döner sermaye merkez müdürlüğü kadrolarına atanabilmek için; 1) En az dört yıllık yüksek öğrenim görmüş olmak, 2) Görevde yükselme sınavı tarihi itibariyle, Bakanlık teşkilatında en az iki yıl çalışmış olmak, şarttır.

Şube Müdürü ek dersi ne kadar?

Şöyle ki, şube müdürleri ortalama bin 500 TL maaş almaktadır. Öte yandan şube müdürleri haftada 25 saat ek ders ücreti de almaktadır ( Geçici şube müdürleri haftalık 18 saat ek ders ücreti almaktadır). Bu da ortalama şube müdürlerinin 7 TL arasında ek ders ücreti alması anlamına gelmektedir.