Osman Gazi Köprüsü'nde HGS geçerli mi?

İçindekiler:

  1. Osman Gazi Köprüsü'nde HGS geçerli mi?
  2. Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti tek yön mü?
  3. Osmangazi Köprüsü ücreti nerede ödeniyor?
  4. Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti iki yönlü mü?

Osman Gazi Köprüsü'nde HGS geçerli mi?

Otoyol ve köprü geçişlerinde Otomatik Geçiş Sistemi (OGS) ve Hızlı Geçiş Sistemi (HGS) sayesinde ücret ödeniyor. ... Osmangazi Köprüsü gidiş dönüş ücreti ayrı ayrı alınıyor. Başka bir deyişle, boğaz köprülerinde kullanılan tek yönlü geçiş sistemi burada uygulanmıyor.

Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti tek yön mü?

Osmangazi Köprüsü Ücreti Ödemesi Otoyol ve köprü geçişlerinde Otomatik Geçiş Sistemi (OGS) ve Hızlı Geçiş Sistemi (HGS) sayesinde ücret ödeniyor. ... Osmangazi Köprüsü gidiş dönüş ücreti ayrı ayrı alınıyor. Yani çift yönlü geçiş sistemi uygulanıyor.

Osmangazi Köprüsü ücreti nerede ödeniyor?

Borç kaydına ilişkin ödemeler T.C. Ziraat Bankası A.Ş. veya QNB Finansbank A.Ş. şubeleri ile bu bankaların internet bankacılığı sistemlerinden, igs.otoyolas.com.tr internet adresinden ihlalli geçiş sorgusu sonrasında “ödeme yap” seçeneği ile ya da OTOYOL A.Ş. Mobil Uygulaması telefona indirilerek yapılabilir.

Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti iki yönlü mü?

Otoyol ve köprü geçişlerinde Otomatik Geçiş Sistemi (OGS) ve Hızlı Geçiş Sistemi (HGS) sayesinde ücret ödeniyor. Otoyol ve köprülerde bu iki sistemin gişeleri ayrı ayrı bulunuyor. ... Osmangazi Köprüsü gidiş dönüş ücreti ayrı ayrı alınıyor. Yani çift yönlü geçiş sistemi uygulanıyor.