KYK burs ilk ay ne kadar?

İçindekiler:

  1. KYK burs ilk ay ne kadar?
  2. KYK kredisi toplu alınıyor mu?
  3. Ilk kyk ne zaman yatar?
  4. Ilk defa KYK bursu alanlar ne zaman alacak?
  5. Öğrenim kredisi nasıl ödenir?

KYK burs ilk ay ne kadar?

Burs/kredi miktarı ocak ayından itibaren lisansta aylık 550 lira, yüksek lisansta 1100 lira, doktorada da 1650 lira olarak ödenecek.

KYK kredisi toplu alınıyor mu?

Taahhütnamesini onaylamış olan öğrencilere Ekim 2020 tarihinden itibaren ödeme gerçekleştirilecek. Ekim ayını da kapsayacak şekilde geriye dönük toplu ödeme yapılacak. KYK burs ve kredi ödemeleri genel olarak her ayın 6. ve 10. günleri arasında yapılıyor.

Ilk kyk ne zaman yatar?

Burs ve kredi ödemeleri 6 - 10 Ocak tarihleri arasında TC kimlik numarasının son numarasına göre yapılacak. TC Kimlik numarasının sonu “0” olanlar 6 Ocak, “2” olanlar 7 Ocak, “4” olanlar 8 Ocak, “6” olanlar 9 Ocak, “8” olanlar 10 Ocak'ta ödemelerini alabilecek.

Ilk defa KYK bursu alanlar ne zaman alacak?

İlk defa burs-kredi alacak 3 öğrenciye toplam 680 milyon 6 lira ödeme yapılacağını aktaran Kasapoğlu, TC kimlik numarasının sonu “0” olanların 28 Aralık'ta, “2” olanların 29 Aralık'ta, “4” olanların 30 Aralık'ta, “6 ve 8” olanların ise 31 Aralık'ta ödemelerini alabileceğini kaydetti.

Öğrenim kredisi nasıl ödenir?

KYK kredi ve yurt ödemelerinizi Bankamız ATM'lerinden, İnternet Şubesi'nden gerçekleştirebilirsiniz. KYK kredi ve yurt ödemelerinizi KYK kredi ve yurt ödemeleriniz için kyk.ziraatbank.com.tr(Bu sayfa yeni pencerede açılacaktır) adresinden herhangi bir banka kartıyla veya kredi kartıyla yapabilirsiniz.