WhatsApp çıkartma nasıl yapılır ücretsiz?

İçindekiler:

  1. WhatsApp çıkartma nasıl yapılır ücretsiz?
  2. iPhone Sticker nasıl yapılır?
  3. Sticker Maker nasıl kullanılır iPhone?
  4. Hareketli WhatsApp çıkartması nasıl yapılır?
  5. WhatsApp çıkartma ücretli mi?

WhatsApp çıkartma nasıl yapılır ücretsiz?

Peki WhatsApp çıkartmaları nasıl yapılır? İlk yapmanız gereken "Sticker Maker for WhatsApp" adındaki uygulamayı indirmek. Uygulamayı açtıktan sonra "Create a new stickerpack" seçeneğine tıklayın. Ardından karşınıza çıkan ekrana çıkartma paketinizin adını yazın ve sonrasında "Create" seçeneğine kısma tıklayın.

iPhone Sticker nasıl yapılır?

iOS 13 ve iPadOS'te, memoji'leriniz otomatik olarak klavyenizde bulunan çıkartma paketleri haline gelir. Bunları Mesajlar'da, Mail'de ve üçüncü taraf uygulamalarda kullanabilirsiniz. Bir memoji oluşturduktan sonra klavyenizi açın, Memoji Çıkartmaları düğmesine dokunun ve göndermek istediğiniz memoji çıkartmasını seçin.

Sticker Maker nasıl kullanılır iPhone?

Sticker Maker/Sticker Maker Studio uygulamasını aşağıdaki bağlantıdan telefonunuzu indirin ve açın. Çıkartma paketi oluşturmak için “Create a new stickerpack”e dokunun ve Çıkartma paketiniz için bir isim belirleyin. Create'e dokunarak onaylayın.

Hareketli WhatsApp çıkartması nasıl yapılır?

İlk olarak akıllı telefonunuzda yüklü olan WhatsApp'I açın ve hemen ardından bir sohbet penceresine dokunun. WhatsApp'ın emoji simgesine dokunun. Bu işlemin ardından bir emoji penceresi açılacaktır. Alt kısımda yer alan çıkartma simgesine dokunun.

WhatsApp çıkartma ücretli mi?

WhatsApp kullanıcıları uygulamanın içerisindeki çıkartma mağazasından onlarca çıkartmayı ücretsiz bir şekilde indirip kullanabiliyor. Bunun yanında kendi çıkartmalarını kolayca tasarlayıp karşı tarafa gönderebiliyorlar.