Evimi en kolay nasıl temizlenir?

İçindekiler:

  1. Evimi en kolay nasıl temizlenir?
  2. Paspas suyuna ne konur?
  3. Yüzey temizliği nasıl yapılır?
  4. Nasıl hızlı ev toplanır?
  5. Çamaşır Yumuşatıcı ile yerler silinir mi?
  6. Yüzey Temizleyici Nerelerde Kullanılır?

Evimi en kolay nasıl temizlenir?

Günde 20 dakika ayırarak gerçekleştirdiğiniz küçük temizlik işlerine bunları da dahil edebilirsiniz.
  1. Tüm evin tozunu alın.
  2. Banyodaki ve evin genelindeki aynaları temizleyin.
  3. Buzdolabını temizleyin.
  4. Banyonun genel temizliğini yapın.
  5. Yerleri silin.
  6. Kirli çamaşırlarınızı yıkayın.
  7. Camları silmeyi ihmal etmeyin.

Paspas suyuna ne konur?

Parkeler üzerindeki küçük lekelerin temizlenmesi özel çaba gerekmektedir. Bunun için yer silme suyunun içine biraz sirke katarak paspas yapabilirsiniz. Bu uygulama sonunda zemin döşemesinin pırıl pırıl olduğunu göreceksiniz.

Yüzey temizliği nasıl yapılır?

Krem tipte olan yüzey temizleyiciler, su içerisine değil direkt yüzey üzerine dökülürler. Sonrasında temizlik paspasları ile üzerinden temizlenmektedir. Bekleme: Yüzey temizleyicinin 5-10 dakika kadar yüzey üzerinde kalması, sonrasında ise kurulama yapılması daha parlak ve temiz bir yüzey sağlamaktadır.

Nasıl hızlı ev toplanır?

Elinize büyükçe bir sepet alın. Ve salonda duran ne kadar gereksiz ve oraya ait olmayan şey varsa içine bir kere de atın. Ve sırayla onları evde ait oldukları odaya ve yerlere bırakın. Daha hızlı toparlandığınızı göreceksiniz.

Çamaşır Yumuşatıcı ile yerler silinir mi?

Yumuşatıcı ile Yer Temizliği Yumuşatıcı yalnızca çamaşırlarınızı yumuşatmaz, aynı zamanda yerleri de pamuk gibi yapar. Ilık suyun içerisine yumuşatıcı koyun ve karıştırarak yerleri paspaslayın. Yerde en ufak bir toz kalmayacak ve sert zeminin yumuşadığını göreceksiniz.

Yüzey Temizleyici Nerelerde Kullanılır?

Yüzey temizleyiciler genellikle birden çok yüzeye uyumludur. Yüzey temizleyici nerelerde kullanılır diye bakacak olursak; banyo ve tuvalet yüzeylerinde, salon-oda ve koridorların ahşap-parke yüzeylerinde, fayans kaplama yüzeylerde, düz beton yüzeylerde, evinizin ve işyerinizin temizliğinde etkinlikle kullanılabilir.