Galatasaray Beşiktaş maçı sonucu kaç kaç bitti?

İçindekiler:

  1. Galatasaray Beşiktaş maçı sonucu kaç kaç bitti?
  2. Beşiktaş Galatasaray maçında 2 golü kim attı?
  3. Beşiktaş Galatasaray maç hakemi kim?
  4. Galatasaray Antalyaspor maçını kim yönetecek?
  5. En çok Galatasaray mı Yendi Beşiktaş mı?
  6. Gs maçı hakemi kim?

Galatasaray Beşiktaş maçı sonucu kaç kaç bitti?

Galatasaray - Beşiktaş: 3-1 (MAÇ SONUCU - ÖZET)

Beşiktaş Galatasaray maçında 2 golü kim attı?

Yılın ilk derbisinde lider Beşiktaş, Galatasaray2-0 yendi. Siyah Beyazlılar'ın golleri Josef De Souza (79) ve Kevin N'Koudou'dan (90+2) geldi.

Beşiktaş Galatasaray maç hakemi kim?

Süper Lig'de 40. hafta maçlarında görev yapacak hakemler açıklandı. Galatasaray-Beşiktaş derbisini Cüneyt Çakır yönetecek. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulundan yapılan açıklamaya göre derbi için hakem Cüneyt Çakır görevlendirildi.

Galatasaray Antalyaspor maçını kim yönetecek?

Galatasaray Futbol Takımımızın Süper Lig'in 37. haftasında oynayacağı Antalyaspor mücadelesini hakem Mete Kalkavan'ın yöneteceği açıklandı. Kalkavan'ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Süleyman Özay yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Burak Pakkan olacak.

En çok Galatasaray mı Yendi Beşiktaş mı?

İki takım arasında günümüze kadar oynanan 3'de kazanan taraf Galatasaray, 112'de Beşiktaş olurken, 114 maç beraberlikle sonuçlandı. 30 Haziran 1940'taki 9-2'lik maç Galatasaray'ın, ve 29 Aralık 1940 tarihlerindeki 5-0'lık maçlar ise Beşiktaş'ın aldığı en farklı galibiyetlerdi.

Gs maçı hakemi kim?

Galatasaray , UEFA Avrupa Ligi E Grubu ikinci maçında yarın deplasmanda Fransız ekip Marsilya ile karşılaşacak. TSİ 22.00'de başlayacak karşılaşmayı Polonyalı hakem Pawel Raczkowski yönetecek.