Mutfak temizliği nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Mutfak temizliği nasıl yapılır?
  2. Mutfak fayansı nasıl temizlenir?
  3. Mutfak yer fayansları nasıl parlatılır?
  4. Beyaz mutfak dolapları hangi deterjanla silinir?

Mutfak temizliği nasıl yapılır?

Mutfak dolaplarını temizlemek için: Küçük bir kovaya bulaşık deterjanı ve sirke dökün. Ardından yarısını biraz geçecek şekilde su koyun. Bu karışımı bezle ya da süngerle tüm dolaplara uygulayın. Islak bir bezi bol bol durulayarak tüm dolapların içini tekrar silin.

Mutfak fayansı nasıl temizlenir?

Çamaşır suyu ve karbonat karışımı da mutfak fayanslarınızı temizlemek için etkili bir yöntem olabilir. Bunun için 3 ölçü karbonat ve 1 ölçü çamaşır suyu ile karışımınızı hazırlayın. Bir fırça yardımıyla karışımı fayansın üzerine sürün ve bir süre bekletin. Ardından sünger ile ovalayarak temizleyin.

Mutfak yer fayansları nasıl parlatılır?

Karbonat ile Pırıl Pırıl Fayanslar Suyla tepkimeye gelerek bir macun haline gelen karbonatı bir sünger yardımıyla kirli yüzeylere uygulayabilirsin. Köpürtüp lekelerin yumuşamasını bekledikten sonra yine ıslak bir sünger ve bezle silerek fayanslar üzerindeki kalıntıları temizleyebilirsin.

Beyaz mutfak dolapları hangi deterjanla silinir?

Dolap temizliğini unutmuyoruz Mutfak dolaplarını temizlemek için: Küçük bir kovaya bulaşık deterjanı ve sirke dökün. Ardından yarısını biraz geçecek şekilde su koyun. Bu karışımı bezle ya da süngerle tüm dolaplara uygulayın.