Denizli Fenerbahçe 2006 ne oldu?

İçindekiler:

  1. Denizli Fenerbahçe 2006 ne oldu?
  2. 2006 Denizli Fenerbahçe maçı kaç dakika uzadı?
  3. Denizli Feneri ne zaman yendi?
  4. Denizli Fenerbahçe maçı kaç?
  5. Galatasaray maçı kaç dakika uzadı?
  6. Fener Denizli maçı ne zaman 2021?
  7. Fenerbahçe Denizlispor maçı golleri kim attı?
  8. Galatasaray Rizespor kaç dakika uzatma?
  9. BJK Göztepe kaç dakika uzatma?
  10. Fenerbahçe Denizli maçı hangi gün hangi saatte?

Denizli Fenerbahçe 2006 ne oldu?

Kulüp resmi hesabından yapılan videolu paylaşımda 1-1 berabere biten 2005-2006 sezonunun son maçı hatırlatıldı ve Fenerbahçe'ye "Hatırla" notu düşüldü. O günkü maçta Mustafa Keçeli Denizlispor'u 1-0 öne geçiren golü atmış, 89'da ise Tuncay Şanlı Fenerbahçe'ye beraberliği getirmişti.

2006 Denizli Fenerbahçe maçı kaç dakika uzadı?

Erol Bulut maç sonrası yaptığı açıklamada ise “maç sonunda 16 dakika uzatma beklediklerini ancak 8 dakikanın nasip olduğunu” söyleyerek iki takım arasında 2006 yılında oynanan olaylı maça gönderme yaptı. Sosyal medyada gündem olan bu açıklamaya o maçın hakemi olan Selçuk Dereli'den de açıklama geldi.

Denizli Feneri ne zaman yendi?

Denizlispor vs Fenerbahçe, 14.05.2006, Süper Lig | Mackolik.com.

Denizli Fenerbahçe maçı kaç?

Fenerbahçe 1-0 Denizlispor | MAÇ SONUCU.

Galatasaray maçı kaç dakika uzadı?

Bu maç 8 dakika uzadı. İlk yarıda 3-4 dakika uzadı. Bu da çok uzatmalı bir maçtı. Tüm bunlara rağmen fiziği ve tekniğiyle, psikolojisiyle, ortaya koyduğu karakterle takımımı kutluyorum.

Fener Denizli maçı ne zaman 2021?

Fenerbahçe vs Denizlispor, 05.04.2021.

Fenerbahçe Denizlispor maçı golleri kim attı?

Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe, evinde Denizlispor'u konuk etti. Sarı-lacivertliler, Teknik Direktör Emre Belözoğlu'nun takımın başında çıktığı ilk maçtan 1-0'lık skorla galip ayrıldı. Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golü 64. dakikada Samatta kaydetti.

Galatasaray Rizespor kaç dakika uzatma?

Süper Lig 'in 8. haftasında oynanan Çaykur Rizespor - Galatasaray maçında kazanan 90+10'da belli oldu. İlk yarı 5, ikinci yarı 11 dakika uzatma oynanan maçın bitimine saniyeler kala Morutan ile golü bulan Galatasaray, sahadan 3-2'lik galibiyetle ayrılırken 90 dakikanın sona ermesiyle tansiyon yükseldi.

BJK Göztepe kaç dakika uzatma?

Derbi maçta hakem Yunus Yıldırım, toplam 12 dakika uzatma verdi. Maçın ilk yarısının sonuna 4, ikinci yarısının sonuna ise 8 dakika ilave edilirken, özellikle 8 dakikalık uzatmaya Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico gülerek tepki verdi.

Fenerbahçe Denizli maçı hangi gün hangi saatte?

Fenerbahçe, Süper Lig'in 32. haftasında bugün Yukatel Denizlispor'u konuk edecek. Ülker Stadı'nın ev sahipliği yapacağı haftanın kapanış müsabakası, saat 19.00'da başlayacak. Karşılaşma beIN Sports 1'den naklen yayımlanacak.