Türkiye Erkek Voleybol Maçı saat Kaçta?

İçindekiler:

  1. Türkiye Erkek Voleybol Maçı saat Kaçta?
  2. Filenin Efeleri maçı hangi kanalda?
  3. Türkiye-Hollanda voleybol maçı kaç kaç?
  4. Bir voleybol maçında en fazla kaç set olabilir?
  5. Filenin Efeleri Avrupa Şampiyonası hangi kanalda?
  6. Türkiye Sirbistan maçı nerede?

Türkiye Erkek Voleybol Maçı saat Kaçta?

A Milli Erkek Voleybol Takımı, 2021 Avrupa Şampiyonası C Grubu'ndaki 5. ve son maçında bugün Finlandiya ile karşılaşacak. Finlandiya'nın Tampere kentindeki Hakametsa Arena'da oynanacak müsabaka, saat 20.00'de başlayacak. Karşılaşma TRT Spor'dan yayınlanacak.

Filenin Efeleri maçı hangi kanalda?

Filenin Efeleri bugün 20.00'de ev sahibi Finlandiya ile karşı karşıya gelecek. Mücadele TRT Spor kanalından canlı olarak yayınlanacak. Karşılıklı sayılarla başlayan müsabakada 6-6'dan sonra etkili servisler atan ay-yıldızlı ekip, 14-9'luk üstünlük sağladı.

Türkiye-Hollanda voleybol maçı kaç kaç?

A Milli Erkek Voleybol Takımı, 2021 CEV Avrupa Şampiyonası C Grubu'ndaki 4. maçında Hollanda'ya 3-1 yenilerek liderliği rakibine kaptırdı.

Bir voleybol maçında en fazla kaç set olabilir?

Voleybol maçları, en fazla 5 set üzerinden oynanır. 3 set alan takım karşılaşmayı kazanmış sayılır. Her sette 25 sayıya (Netice Seti hariç) ulaşan takım, o seti kazanır. 2-2'lik eşitlik durumunda ise 15 sayılık "Netice Seti" oynanır.

Filenin Efeleri Avrupa Şampiyonası hangi kanalda?

Avrupa Şampiyonası C Grubu'nda ilk yenilgisini Hollanda karşısında alan A Milli Erkek Voleybol Takım'ımız bugün 5. maçına çıkıyor. Filenin Efeleri bugün 20.00'de ev sahibi Finlandiya ile karşı karşıya gelecek. Mücadele TRT Spor kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Türkiye Sirbistan maçı nerede?

Türkiye - Sırbistan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Sırbistan'ın başkenti Belgrad'daki Stark Arena'da oynanacak müsabaka, saat 18.00'de başlayacak. Mücadele, TRT 1'den naklen yayınlanacak.