Klozetteki kireç nasıl geçer?

İçindekiler:

  1. Klozetteki kireç nasıl geçer?
  2. Klozet sarısı nasıl temizlenir?
  3. Fayans aralarındaki sarı lekeler nasıl çıkar?
  4. Tuvalet taşı nasıl bembeyaz olur?
  5. Sarı derz nasıl temizlenir?

Klozetteki kireç nasıl geçer?

Hiç su kalmayana kadar küçük bir kap yardımıyla klozetin alt kısmındaki suyu boşaltmalısınız. Sonra sertleşmiş lekelerin olduğu her yeri kaplayacak şekilde klozete beyaz sirkeyi dökün. Sonra ovalamadan önce sirkeyi lekeli kısmın içine işlemesi için birkaç saat bekletin.

Klozet sarısı nasıl temizlenir?

Sararmış yüzeye karbonat dökün ve sprey ile karbonatın üzerine beyaz sirke sıkın. Sirke ve karbonat birleşimi köpürebilir. Bu şekilde akşam saatlerinden sabaha kadar bekletin ve fırçalayın, bol suyla durulayın.

Fayans aralarındaki sarı lekeler nasıl çıkar?

Kararmış ve sararmış fayans aralarını temizlemenin en doğal yolu, mutfaktaki tuzu ve elma sirkesini kullanmak oluyor. Yemeklerde kullanılan elma sirkesi ve tuz şimdi de fayansları temizlemek için gündemde. 2 bardak elma sirkesi içinde 1 fincan tuzu eritin. Bunu büyük bir kap içinde deneyebilirsiniz.

Tuvalet taşı nasıl bembeyaz olur?

Doğal tuvalet taşı temizliği için karbonat ve sirke en etkili ilacınız olabilir. Karbonatı tuvalet taşına dökün ve sirkeyi üzerine boşaltın. En sonunda yapacağınız durulama işlemi ile tuvalet taşının bembeyaz olduğunu göreceksiniz.

Sarı derz nasıl temizlenir?

Beyaz sirke ile fayans araları bembeyaz olacak. Öncelikle iki malzemeyi bir kap içinde güzelce karıştırın. Fayans arasına bu karışımı dikkatli şekilde dökerek kirlerin çözülmesini bekleyin. 15 dakika kadar bekledikten sonra derzlerdeki sarı renk ve kirler temizlenmiş olacak.