Iztuzu plajına arabayla gidilir mi?

İçindekiler:

  1. Iztuzu plajına arabayla gidilir mi?
  2. İztuzu Plajı kaça kadar açık?
  3. Dalyan iztuzu kaç TL?
  4. Iztuzu plajı ne yapılır?
  5. Iztuzu plajı uzunluğu kaç km?
  6. Dalyan tekne Turları ne kadar?
  7. İztuzu Plajı nasıl bir yer?

Iztuzu plajına arabayla gidilir mi?

İztuzu Plajı, Türkiye'nin en turistik beldelerine ev sahipliği yapan Muğla'nın Ortaca ilçesindeki Dalyan beldesinde konumlanıyor. Dalyan merkezine yaklaşık 12 kilometre uzaklıkta yer alan İztuzu Plajı'na beldeden 20 dakikalık bir araç yolculuğu ile ulaşabilirsin.

İztuzu Plajı kaça kadar açık?

İztuzu Plajı İmkanları İztuzu Plajı buraya yumurtalarını bırakan caretta carettaları korumak için belirli saatler arasında ziyaret edilebiliyor. İztuzu Plajı ziyaret saatlerine bakacak olursak sabah 08.00'da açılan plaj akşam 20.00'de kapatılıyor.

Dalyan iztuzu kaç TL?

Dalyan İztuzu (Kaplumbağa) Plajı Dolmuş Tekne Fiyatı: Kişi Başı 20 TL'dir.

Iztuzu plajı ne yapılır?

İztuzu Yapılacak Aktiviteler Şifaları dillerden dile dolaşan çamur banyosu imkanıyla da oldukça popüler olan kumsallarda her an bu banyoyu yapan bir turist grubuyla karşılaşmak mümkündür. Her ne kadar İztuzu Plağından yapılıyor olmasa da binilen her tekne turunda elbette bir durak çamur banyosu için uygun bir yerdir.

Iztuzu plajı uzunluğu kaç km?

Doğa harikası Dalyan İztuzu Kumsalı, Radar tepesinin eteğinden Dalyan Boğaz'ına kadar metre uzunluğundadır. Boğazın batısındaki Küçük Plaj kumsalını da ilave ederseniz, toplam uzunluk 6 kilometreyi aşmaktadır.

Dalyan tekne Turları ne kadar?

  • Dalyan Günlük Yemekli Tekne Turu. 100.00 ₺
  • İztuzu (Kaplumbağa) Plajı Dolmuş Tekne. 30.00 ₺
  • Ekincik Mağarası ve Koyları Tekne Turu. 175.00 ₺

İztuzu Plajı nasıl bir yer?

Denize dikey olarak uzanan dağların dibinden başlayarak, Dalyan deltasının ağzını kapatan plajın kumları altın sarısı ve inceciktir. Deniz ise adeta bir kristal berraklığında. ... İztuzu sahilinin denizi sığ olduğundan dolayı hemen derinleşme olmuyor, bu nedenle küçük çocuklu aileler içinde oldukça idealdir.