Türk Telekom 4 GB nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Türk Telekom 4 GB nasıl yapılır?
  2. Bal 4 GB paketinde neler var?
  3. Vodafone internet nasil alinir?
  4. Yeni 4GB paketi nedir?
  5. Yeni 4GB ne demek?

Türk Telekom 4 GB nasıl yapılır?

Ayda sadece 42 TL'ye 4 GB cepten internet, her yöne 7 SMS ile Türk Telekom'da! Benzersiz 4 GB Paketi'nden hemen faydalanmak için Türk Telekom faturasız mobil tarifelerinde olmanız yeterli. BENZERSIZ 4GB yazıp 5555'e SMS gönderin, Benzersiz 4 GB Paketi'niz cebinize gelsin!

Bal 4 GB paketinde neler var?

Ayda sadece 23 TL'ye 4 GB cepten internet, her yöne 7 SMS ile Türk Telekom'da!

Vodafone internet nasil alinir?

Faturalı ve faturasız hatlar için konuşma, internet ve SMS paketlerini Vodafone Yanımda Uygulaması'ndan, Yanımda İnternet sayfası üzerinden, 7000 Sesli Yanıt Servisi'ni ya da *7000#'i arayarak veya 7000'e SMS göndererek, Vodafone Müşteri Hizmetleri ve Vodafone Mağazalarından satın alabilirsiniz.

Yeni 4GB paketi nedir?

Müşteriler, kampanyaya katılmaları durumunda paketin aylık bedeli karşılığında yurt içi aylık her yöne 500 dk, 4 GB internet, 100 SMS, BiP'te geçerli 1 GB, Dergilik'te geçerli 1 GB alacaklardır. ...

Yeni 4GB ne demek?

​Aşım derdi olmadan 4 hafta boyunca 4 GB internet paketi ile internetin keyfini çıkarın! Yeni 4 GB Paketi'nden tüm bireysel ön ödemeli müşteriler yararlanabilir. Paket kotası bittikten sonra başka bir paketiniz yok ise kullanımlarınız durdurulur ve aşım ücreti yansıtılmaz.