Botoks etkili krem ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Botoks etkili krem ne işe yarar?
  2. Doğal Botoks kremi nasıl yapılır?
  3. Sivane krem nasıl kullanılır?
  4. Oriflame Tender ne işe yarar?
  5. BOTO Lifting krem Nasıl Kullanılır?

Botoks etkili krem ne işe yarar?

Botoks kremi özellikleri arasında uyguladığınız bölgeyi gerer. Böylelikle kırışıklıkların azalmasını sağlar. Almış olduğunuz botoks kremi içeriğinde bulunan nemlendiriciler sayesinde cildinizin günlük nem ihtiyacını karşılamayı sağlar. •Botoks kremleri makyajı daha iyi sabitler, daha pürüzsüz görünmesini sağlar.

Doğal Botoks kremi nasıl yapılır?

Yumurta, domates ve limon suyu botoks tarifleri....
  1. 1 yumurta akı ve 1 tatlı kaşığı şekeri karıştırın.
  2. Cildinize uygulayın ve 10 dakika bekleyin.
  3. Soğuk su ile durulayın.
  4. Cildiniz toparlanacak ve gergin hale gelecektir.
  5. Haftada 1 kere uygulayabilirsiniz.

Sivane krem nasıl kullanılır?

ÜRÜN AÇIKLAMASI: İçeriğindeki Kuşburnu ve Üzüm çekirdeği yağı sayesinde cildin pürüzsüz bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. Cilt üzerindeki ince çizgileri, kırışıklıkları gidererek taze bir cilt gelişimini destekler. KULLANIM ŞEKLİ: Günde 2 kez sabah ve akşam olacak şekilde kullanıma uygundur.

Oriflame Tender ne işe yarar?

Tender Care yüz ve dudak bakımı için birebirdir. İçeriğindeki balmumu dudaklarınızın korunmasına ve bakımına yardımcı olurken, cildinizi yumuşatır. Antioksidan özellikli E vitamini ise cildinizin etkili bir şekilde nemlendirilmesini sağlar. Tender Care Korucu Balm'ı yüzünüzün her yerinde rahatlıkla kullanabilirsiniz.

BOTO Lifting krem Nasıl Kullanılır?

Akıllı Ultra Emilim: Kremimizi Cildinize sürmeden masaj yapmadan uygulamanız gerekecek, kremimiz akıllı ultra emilim dediğimiz cilt yapısına en uygun hale getirilmiş yapısı sayesinde kendiliğinden Cildiniz tarafından emilecektir. Parmak uçlarınızla Cildiniz dokundurup yaymanız yeterlidir. Konforu hissedeceksiniz.