60 yaş indirim kartı nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. 60 yaş indirim kartı nasıl alınır?
  2. Iett indirimli kartları kimler alabilir?
  3. Öğrenci akbili yaş sınırı var mı?
  4. Istanbul Kart 60 yaş indirimi ne kadar?
  5. Indirimli öğrenci kartını kimler alabilir?
  6. Indirimli Akbilden kimler faydalanabilir?
  7. Öğrenci kartı nereden çıkarılır Antalya?

60 yaş indirim kartı nasıl alınır?

60 YAŞ İNDİRİMLİ KARTI NASIL ALINIR? Bu kartı alabilmek için öncelikle 60 yaşınızı doldurmanız gerekiyor. Bu koşulu sağlıyorsanız yapmanız gereken nüfus cüzdanınız ve 1 adet vesikalık fotoğrafınızla beraber en yakın İstanbulkart Başvuru Merkezi'ne giderek başvuruda bulunmak.

Iett indirimli kartları kimler alabilir?

İndirimli İstanbulkart nedir ve kimlere verilir? İndirimli kart, toplu ulaşımda uygulanan indirimli tarifeyi kullanmaya hak kazanan kişilere verilmektedir. Öğretmen, Öğrenci ve 60 Yaş Kart'ı olmak üzere üç kategorisi olan ve ön yüzünde kişi bilgileri ile fotoğrafının yer aldığı kişisel kart tipidir.

Öğrenci akbili yaş sınırı var mı?

İstanbul'da öğrenciler için aylık 50 lira olan İstanbulkart için yeni düzenleme geliyor. Yeni uygulamaya göre çalışan 20 yaş üstü lise ve 25 yaş üstü üniversite öğrencileri indirimli karttan yararlanamayacak. ... Toplantı da konuşulan önemli konulardan biri ise öğrencilerin indirimli abonman kartları hakkında oldu.

Istanbul Kart 60 yaş indirimi ne kadar?

İSTANBULKART ÜCRET CETVELİ
Kart Türüİlk KezYeni̇leme
İNDİRİMLİ Öğretmen, Öğrenci ve 60 Yaş Kartı10 TL10 TL
ÜCRETSİZ - 110 TL10 TL
ÜCRETSİZ- 2 TÜİK, PTT40 TL10 TL
Denetim Kartı20 TL10 TL
5 satır daha

Indirimli öğrenci kartını kimler alabilir?

İSTANBUL İNDİRİMLİ ÖĞRENCİ KARTINI NASIL, KİMLER ALABİLİR 2021. ... Ayrıca ön lisans, lisans, yüksek lisans, doktora öğrencileri, çıraklık eğitimi alanlar, açık öğretim öğrencileri, Kuran kursunda öğrenim gören dini bütün kardeşlerimiz, DUS, TUS, askeri okul öğrencileri indirimli kart alabilirler.

Indirimli Akbilden kimler faydalanabilir?

Gün, ay ve yıl olarak 60 yaşını doldurmuş yolcularımızın, toplu taşıma araçlarında kullanabileceği indirimli istanbulkart'tır. 60+ indirimli tarife hakkı, sadece Türk vatandaşlarımız için geçerlidir.

Öğrenci kartı nereden çıkarılır Antalya?

Öğrenci Kartı almak için okul idarenizce onaylanmış ve son bir aya ait kimlik bilgilerinizin bulunduğu öğrenim belgenizin aslı, Nüfus Cüzdanı'nızın fotokopisi, son altı ay içerisinde çekilmiş bir adet vesikalık fotoğrafınız ve başvuru formuyla birlikte Çallı veya Doğu Garajı'ndaki kart merkezlerine giderek başvurunuzu ...