THY milleri kaç yıl geçerli?

İçindekiler:

  1. THY milleri kaç yıl geçerli?
  2. Miller yanacak mı?
  3. Millerle neler yapılabilir?
  4. Miller statü miline nasıl çevrilir?
  5. THY Miles and Smiles Millerimi nasıl öğrenebilirim?
  6. Iş bankası MaxiMil silinir mi?
  7. Miles and Smiles ne kadar milim var?
  8. THY statü mili nasıl kazanılır?

THY milleri kaç yıl geçerli?

Milleriniz, kazandığınız tarihten itibaren 3 yıl boyunca geçerlidir. Kullanmadığınız ve geçerliliğini yitirmek üzere olan Millerinizle ilgili size gönderilen ekstrelerle bilgilendirilirsiniz. Geçerliliğini yitirecek her 1.000 Mil için 10 dolar ödeyerek Millerinizin süresini 3 yıl daha uzatabilirsiniz.

Miller yanacak mı?

Türk Hava Yolları (THY) yıl sonu itibariyle bitecek Miles&Smiles programında kazanılan millerin kullanılma süresini 6 ay uzattı. THY, yıl sonu bitecek olan Miles&Smiles kullanımı 6 ay daha uzattı. Böylece 31 Aralık 2020'de süresi dolan miller 30 Haziran 2021'e kadar kullanılabilecek.

Millerle neler yapılabilir?

THY millerinizin süresi dolmadan önce hesabınızdaki milleri kullanarak ödül bilet alabilir, aldığınız bir bileti upgrade (kabin yükseltme) edebilirsiniz.
  • Shop & Miles Sitesinden Alışveriş Yapabilirsiniz. ...
  • 3. Program Ortaklarından Alışveriş Yapabilirsiniz. ...
  • Miles & Smiles Kredi Kartlarınız ile Millerinizi Harcayabilirsiniz.

Miller statü miline nasıl çevrilir?

Mil dönüştürme işlemi ile Statü Mili elde edebilmek için Miles&Smiles anlaşmalı kredi kartınızın olması gerekiyor. Miles&Smiles kredi kartınızla kazandığınız milleri herhangi bir ücret ödemeden 5'te 1 oranında Statü Miline çevirebilirsiniz. Bir yılda 40.000 Statü Milinden daha fazlasını çeviremeyeceğinizi hatırlatalım.

THY Miles and Smiles Millerimi nasıl öğrenebilirim?

Hesabımdaki toplam Mil tutarını nasıl öğrenebilirim? Hesabınıza giriş yaptıktan sonra "Mil işlemlerim” sekmesine tıklayarak toplam Mil tutarını görebilirsiniz.

Iş bankası MaxiMil silinir mi?

23) Bir takvim yılı içinde kazanılan MaxiMillerin, takip eden iki yıllık sürenin sonuna kadar kullanılması gerekmektedir. Kullanılmayan MaxiMiller söz konusu sürenin bitimini takip eden ay içinde silinecektir. 24) Silinecek MaxiMil tutarı kredi kartı hesap özetleriyle bildirilecektir.

Miles and Smiles ne kadar milim var?

Hesabımdaki toplam Mil tutarını nasıl öğrenebilirim? Hesabınıza giriş yaptıktan sonra "Mil işlemlerim” sekmesine tıklayarak toplam Mil tutarını görebilirsiniz.

THY statü mili nasıl kazanılır?

Üyelik statünüzü yükseltmek ya da korumak için Miles&Smiles kredi kartınızla kazandığınız Milleri Statü Miline dönüştürebilirsiniz. Kredi kartınızla kazandığınız her 5 Mil karşılığında 1 Statü Mili elde edebilirsiniz.