Yetiştirme kursları açılacak mı?

İçindekiler:

  1. Yetiştirme kursları açılacak mı?
  2. DYK kurslarına nasıl başvurulur?
  3. DYK kursları devam ediyor mu?
  4. DYK 30 dakika mı?
  5. DYK kurslarında bir dersten en fazla kaç saat?

Yetiştirme kursları açılacak mı?

Destekleme ve Yetiştirme Kursları 'de başlayacak, 10 Haziran 2022'de dersler son bulacak.

DYK kurslarına nasıl başvurulur?

DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSLARI İÇİN BAŞVURU NASIL YAPILIR? Başvurular, https://odsgm.meb.gov.tr/kurslar veya https://e-kurs.meb.gov.tr internet adresinden e-kurs modülü üzerinden gerçekleşecek.

DYK kursları devam ediyor mu?

8. ve 12. sınıflar ile mezunlara yönelik düzenlenen Destekleme ve Yetiştirme Kursları ile takviye kurslarına cumartesi ve pazar günleri de dahil devam edilecektir. Okullardaki sınav uygulamaları ise açıklanan takvim doğrultusunda devam edecektir.

DYK 30 dakika mı?

3.Yüz yüze eğitim, uzaktan eğitim, EBA, ZOOM ve DYK derslerinin hepsinin 1 ders süresi 30 dakika olup teneffüsler 10 dakikadır. 4.Uzaktan eğitim ile olan dersler ZOOM üzerinden yapılacaktır. 5.Cuma namazı saati için hem öğretmen hem de öğrenci için cuma namazı saatinde ders yoktur.

DYK kurslarında bir dersten en fazla kaç saat?

Kurslara ait kazanım kavrama testleri, örnek ders planları ile programları Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü resmî internet sayfasında “Kazanım Testleri” bölümünde yayımlanır. 1.23. DYK'larda bir dersten dönemlik açılan kurs süresi 16 ders saatinden az olamaz. Yaz kurslarında bu hüküm uygulanmaz.