Istanbul ankara otoban neden kapalı?

İçindekiler:

  1. Istanbul ankara otoban neden kapalı?
  2. Ankara trafiği hangi saatlerde yoğun?
  3. Istanbul ankara otobanında çalışma var mı?
  4. Trafik neden böyle?
  5. 159 Kimin numarası?
  6. Ankaradan istanbula hangi yoldan gidilir?
  7. 120 numara nereye ait?
  8. 159 ücretli mi?

Istanbul ankara otoban neden kapalı?

Karayolları Genel Müdürlüğünden yapılan bilgilendirmeye göre, İstanbul-Ankara Otoyolu'nun Bolu kesiminde etkili olan kar yağışı nedeniyle üç tır makaslama yaparak saat 04.24 itibarıyla otoyolun Ankara istikametini ulaşıma kapattı.

Ankara trafiği hangi saatlerde yoğun?

Ankaralıları en çok akşam trafiği zorluyor! Özellikle hafta içi sabah 07:30'da başlayan trafik yoğunluğu saat 10:00'a kadar 4 puan civarına yükselerek en yoğun zamanı oluşturuyor. Öğlen saatlerinde azalan trafik akşam 17:00 itibariyle tekrar artarak 19:00'a kadar yoğunluğunu koruyor.

Istanbul ankara otobanında çalışma var mı?

Çalışmalar haftanın her günü 08.00 ile 20.00 arasında, gerektiğinde 22.00-06.00 saatleri arasında yapılacak" denildi.

Trafik neden böyle?

Trafik sıkışıklığına neden olabilecek pek çok durum söz konusu olabilir. Yolun belli bir noktada veya mesafede daralması, yolu kullanan araç sayısının artışı, hava koşulları, trafik kazaları trafik yoğunluğunun artışına neden olan örnekler olarak verilebilir. Araçların ilerleme hızı bir yolun kapasitesini belirler.

159 Kimin numarası?

Alo 159 Türkiye'nin karayolları yol ağında bulunan Otoyollar, Devletyolları ve İlyollarında seyahat eden sürücülerin seyahat esnasında veya seyahatten önce kullanacağı yol güzergahı ile ilgili tüm soru ve sorunları hakkında bilgi ve yardım alacağı bir hattır.

Ankaradan istanbula hangi yoldan gidilir?

İstanbul-Ankara güzergahında arabayla yolculuk yapanların en çok kullandığı rota Anadolu Otoyolu. Türkiye'nin en eski ve en işlek otoyollarından biri olan bu yol Gebze, Sapanca, Hendek, Düzce, Bolu üzerinden Ankara'ya kesintisiz bağlantı sağlıyor. 449 km'lik yol 4 saat 55 dakika sürüyor.

120 numara nereye ait?

Telefon yoluyla 120 kısa numarası aranarak BTK Bilgi ve İhbar Merkezi'ne (Tüketici İletişim Merkezi) yapılan ihbar kaydının iptali de yine aynı Merkez aranarak sağlanabilmektedir.

159 ücretli mi?

Kış mevsiminde sürücülerin yol durumları hakkında bilgi aldıkları 'Alo 159 Ücretsiz Karayolları Bilgi Hattı' 24 saat boyunca hizmet veriyor.