Kaç günde kargo gelir?

İçindekiler:

  1. Kaç günde kargo gelir?
  2. PTT kargo kargoları kaç günde ulaşır?
  3. Surat Kargo saat kaça kadar gelir?
  4. Sürat Kargo Dağıtım kaça kadar?
  5. Kargolar kargoda kaç gün bekletilir?

Kaç günde kargo gelir?

Hata
Ürün ve HizmetlerKapsamHedeflenen Teslim Süresi*
Minimum
Kapıdan Şubeye6 km arası2 İş Günü
1200 km üstü3 İş Günü
Şubeden Kapıya600 km altı1 İş Günü
13 satır daha

PTT kargo kargoları kaç günde ulaşır?

Kargo gönderim adreslerinin uzaklığına göre kargonun geliş süresi değişiklik gösterebilir. PTT Kaç Günde Teslimat Yapıyor? PTT kargoyla gönderilen gönderiler kişilerin göndereceği adrese bağlı olarak teslimat süresini etkileyebiliyor. Genellikle 2 ile 3 iş günü arasında kargoların teslimatı yapılıyor.

Surat Kargo saat kaça kadar gelir?

Sürat Kargo ne zaman açılıyor: Sürat Kargo firması 09.00 - 18.00 saatleri arasında kapanma günlerinde kargo bırakıyor. UPS Kargo: 09.00 - 18.00 saatleri arasında UPS Kargo açık ve dağıtım yapıyor. MNG Kargo: Açık olduğu saatler 09.00 - 18.00 olarak açıklandı.

Sürat Kargo Dağıtım kaça kadar?

Sürat Kargo Dağıtım/ Teslimat Saatleri : Sürat Kargo gönderileri hafta içi ( Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi ) sabah 09:00 ile akşam saat 18:00 arasında teslim etmektedir. Sürat Kargo Cumartesi günü ise saat 14:00'e kadar kargo teslimi yapmaktadır.

Kargolar kargoda kaç gün bekletilir?

Alıcıya ulaşamadığımız durumlarda, kargolarınız; teslimat şubesine geliş tarihinden itibaren 3 gün süreyle şubede bekletilmektedir. Alıcının talebi olmadığı takdirde göndericiye kargosu, 3 gün sonunda iade edilmektedir.