Telefonlarda GIF nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Telefonlarda GIF nasıl yapılır?
  2. Iphone GIF nasıl yapılır?
  3. GIF ile video arasındaki fark nedir?
  4. GIF Video mudur?

Telefonlarda GIF nasıl yapılır?

Kendi GIF'inizi oluşturmaya başlamak için Google Play mağazasından bir uygulama indirmeniz gerekir. Test ettikten sonra, en sevdiğimiz uygulama olarak GIPHY 'yi bulduk. 2013 yılında başlatılan GIPHY, web'in en popüler GIF veritabanlarından biridir, ancak Android uygulaması kendinizinkini oluşturma seçeneğini içerir.

Iphone GIF nasıl yapılır?

Fotoğrafı bir GIF'e dönüştürmek için Canlı Fotoğraf'ı açın ve alttan yukarı kaydırın. Döngü, Sıçrama ve Uzun Pozlama seçeneklerini göreceksiniz - animasyonunuz için Döngü veya Sıçrama'yı kullanın. Döngü, üç saniyelik Canlı Fotoğrafı bir döngü içinde sessizce oynatır ve Canlı Fotoğrafı bir GIF'e başarıyla döndürür.

GIF ile video arasındaki fark nedir?

GIF'ler kayıpsız veri sıkıştırma tekniği kullanılarak yüksek oranda sıkıştırılmış görüntülerdir. Videodan farklı olarak GIF dosya biçimi sesi desteklemez. Kısaca GIF'ler, sürekli döngü halinde olan ve hiç kimsenin oynat düğmesine basmasını gerektirmeyen bir dizi resim ya da sessiz videodan oluşur.

GIF Video mudur?

Graphics Interchange Format kavramının baş harflerinin bir araya gelmesiyle oluşmuş bir dosya biçimidir. Amerikalı bilgisayar bilimcisi Steve Wilhite tarafından yönetilen bir forum sistemi (BBS) sağlayıcısı CompuServe'da bir ekip tarafından 15 Haziran 1987'de geliştirilen bir bitmap görüntü formatıdır.