Antalya Side denizi dalgalı mı?

İçindekiler:

  1. Antalya Side denizi dalgalı mı?
  2. Manavgat Çolaklı denizi nasıl?
  3. Kleopatra Plajı dalgalı mı?
  4. Manavgat deniz kenarı mı?

Antalya Side denizi dalgalı mı?

Side, Antalya'nın hem doğası hem de Antik Kenti ile ünlü beldesi. Side'nin Kumköy Plajı boyunca birçok plaj işletmesi mevcut ama Evrenseki Plajı, bir belediye plajına göre oldukça iyi hizmet veren plajlardan. Özellikle tuvalet ve soyunma kabini hizmeteri çok başarılı. Denizi biraz dalgalı ama sahili kumluk.

Manavgat Çolaklı denizi nasıl?

Side'ye bağlı Çolaklı Mahallesi üzerinde bir konuma sahiptir. Genellikle ailelerin tercih ettiği plajın denizi oldukça sığdır. Çok geniş sahil şeridi incecik kumlar ile kaplıyken denizde ilerledikçe kumlar yerini kayalıklara bırakır. Suyu ne sıcak ne de soğuk olup ayrıca sıklıkla dalgalıdır.

Kleopatra Plajı dalgalı mı?

Alanya'nın en çok tercih edilen plajlarından biri olmasının en büyük sebebi, incecik altın sarısı kumları. Yaklaşık 2 km uzunluğunda bir sahil şeridine sahip olan plajın, mavi bayraklı denizi sığ ve genellikle dalgalı. ... Kleopatra Plajı'nın sadece gündüz değil akşam saatlerinde de kalabalık olduğunu görünce şaşırmayın.

Manavgat deniz kenarı mı?

Manavgat'ın en popüler plajlarından olan Side Halk Plajı, ilçe merkezine yaklaşık olarak 16 kilometre uzaklıktadır. ... Üzerinden denize atlayabileceğiniz iskeleler de bulunan plajın etrafında tuvalet, giyinme ve duş gibi ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz tesisler de yer almaktadır.