Bira satışı saat kaça kadar?

İçindekiler:

  1. Bira satışı saat kaça kadar?
  2. Tekeller saat kaça kadar alkol satıyor?
  3. Kapanmada içki satışı olacak mı?
  4. Kapanmada alkol yasak mı?
  5. Parklarda alkol kullanmak yasak mı?

Bira satışı saat kaça kadar?

Sağlık Bakanlığı Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberinde içerisinde bulunduğu iş kolu için belirlenen tüm salgınla mücadele tedbirlerine riayet etmek kaydıyla (Pazar günleri hariç) 07.00 - 21.00 saatleri arasında faaliyet gösterebileceklerdir.

Tekeller saat kaça kadar alkol satıyor?

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, sosyal medya hesabından tekel bayilerinin de tıpkı diğer marketler gibi 10.00 ile 17.00 saatleri arasında açık olacağını, yasak kapsamında olmadığını duyurdu.

Kapanmada içki satışı olacak mı?

Tam kapanma kararıyla birlikte alkol satışı da yasaklandı. Yasak hakkında konuşan İçişleri Bakanı Soylu, tekel bayilerinin istisna kapsamında olmadığını belirterek, "İstisnada yer almıyor ve kapalı. Bu açıdan hem bir muafiyet yok hem de soru işareti de söz konusu değil" ifadelerini kullandı.

Kapanmada alkol yasak mı?

Tam kapanma sürecinde de alkol satışı yasak olacak. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yasakla ilgili şunları söyledi: "Genelge çok açık. ... Buna göre tekarar belirtmekte fayda var ki kesinlikle tam kapanma sürecinde alkol satışı yasak.

Parklarda alkol kullanmak yasak mı?

İşte, detaylar. Açık Alanda Alkol Almak Yasak mı? Yasak değildir. Yalnız; Sarhoş olarak başkalarının huzur ve sükununu bozacak şekilde davranışlarda bulunan kişiye, kolluk görevlileri tarafından elli Türk Lirası idarî para cezası verilir.