Hepsijet Pazar günü teslimat yapıyor mu?

İçindekiler:

  1. Hepsijet Pazar günü teslimat yapıyor mu?
  2. Aras Kargo cumartesi günü kaça kadar dağıtım yapıyor?
  3. MNG Kargo eve getiriyor mu?
  4. Kargoda Tasra ne demek?
  5. Aras Kargo cumartesi dağıtıma çıkar mı?
  6. Haftasonu kargolar kaça kadar açık?

Hepsijet Pazar günü teslimat yapıyor mu?

Pazar günleri: Dağıtımı olan teslimat tipleri; - Bugün Randevulu Öğlen 13:00 ile 18:00 saatleri arasında, - Bugün Randevulu Akşam 18:00 ile 23:00 saatleri arasında, • Ertesi Gün Randevulu Öğlen 13:00 ile 18:00 saatleri arasında, • Ertesi Gün Randevulu Akşam 18:00 ile 23:00 saatleri arasında dağıtım yapılmaktadır.

Aras Kargo cumartesi günü kaça kadar dağıtım yapıyor?

ARAS KARGO DAĞITIM GÜNLERİ VE SAATLERİ Aras Kargo hafta içi saat 18:00'e, cumartesi günü ise saat 15:00 'e, yani mesai bitimine kadar dağıtım yapabilir fakat çok yoğun şubelerde uzak şehirden gelen kargolar şubeye genelde öğleden sonra ulaşır, bu kargoların dağıtımı bir sonraki güne kalabilir.

MNG Kargo eve getiriyor mu?

Adrese Kargo Teslimi Kargolarınız, kimlik ibraz etmesi karşılığı alıcısına faturada belirtilen adresinde kuryelerimiz tarafından teslim edilir. Adreste alıcının olmaması durumunda, adrese kargoyu getirdiğimize dair ihbar notu bırakılır ve kargo şubeye geri getirilir.

Kargoda Tasra ne demek?

Bazı kadroların yanında "taşra veya merkez" ifadeleri bulunmaktadır. Merkez ifadesi, Bakanlık/ Müsteşarlık/ Genel Müdürlük merkez binasını, taşra ise bu genel bina dışındaki kamu kurumlarını ifade etmektedir. Taşra yazan her yer ilçe veya köy demek değildir. Bazen bir il birimi dahi taşra olabilir.

Aras Kargo cumartesi dağıtıma çıkar mı?

Aras Kargo çalışma saatleri hafta içi her gün sabah tam 09.00'da başlar ve kapanış saati olan 18.00'a kadar hizmet vermeye devam eder. ARAS KARGO HAFTA SONU AÇIK MI? Hafta sonu cumartesi günleri 09:30'dan 15.00'a kadar hizmet vermeye devam eden kargo, Pazar günleri hizmet vermemektedir.

Haftasonu kargolar kaça kadar açık?

Cumartesi günleri 09.00-15.00 saatleri arasında çalışıyor. *Pazar günleri bütün kargolar kapalıdır.