Aile planlaması danışmanı kimler olabilir?

İçindekiler:

  1. Aile planlaması danışmanı kimler olabilir?
  2. Aile danışmanlığı sertifikası için kimler başvurabilir?
  3. Aile Danışmanlığı Eğitimi kaç ay sürüyor?
  4. Aile danışmanı ne kadar kazanır?
  5. Kimler Aile Danışmanı Olabilir 2020?
  6. Lise mezunu aile danışmanı olabilir mi?
  7. PDR sertifikasını kimler alabilir?

Aile planlaması danışmanı kimler olabilir?

(2) Sosyal hizmet, psikoloji, sosyoloji, psikolojik danışmanlık ve rehberlik, tıp, hemşirelik ve çocuk gelişimi lisans programlarını tamamladıktan sonra aile danışmanlığı alanında yüksek lisans veya doktora eğitimini tamamlamış olanlar aile danışmanı sayılır ve ayrıca bunlardan merkezlerde çalışmak için sertifika ...

Aile danışmanlığı sertifikası için kimler başvurabilir?

KİMLER BAŞVURABİLİR? Aile Danışmanlığı Yönetmeliği Resmi gazetenin 4 Eylül 2012 tarihli sayısında yayımlandı. Bu eğitime başvurabilecek meslek grupları Sosyal Hizmet, Çocuk Gelişimi, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Hemşirelik, Tıp ve Sosyoloji Mezunlarıdır.

Aile Danışmanlığı Eğitimi kaç ay sürüyor?

Aile danışmanlığı eğitimi yaklaşık 12 (on iki) hafta sürecek 300 saat teorik 132 saat uygulamalı ve 32 saat süpervizyon olmak üzere toplam 464 saatlik bir eğitimdir. Bu eğitimi evinizden, işyerinizden yada dilediğiniz yerden internet üzerinden uzaktan eğitim şeklinde alacaksınız.

Aile danışmanı ne kadar kazanır?

Aile danışmanı maaşları 3000 TL ila 4000 TL arasında değişkenlik göstermektedir. Ancak genel olarak aylık ortalama maaş ile alınacak olursa, 3500 TL gibi bir miktarın ön plana çıktığını söylemek mümkün. Tabii kamu kuruluşları ya da özel sektöre bağlı olarak maaşlar farklılık gösterebilmektedir.

Kimler Aile Danışmanı Olabilir 2020?

Sosyal hizmet, psikoloji sosyoloji, psikolojik danışmanlık ve rehberlik, tıp, hemşirelik ve çocuk gelişimi alanlarından birinde en az dört yıllık lisans programlarından mezun olanlar, Milli Eğitim Bakanlığı, Yükseköğretim Kurulu veya üniversitelerden, biri tarafından uygun görülen en az üç yüz saati teorik ve en az ...

Lise mezunu aile danışmanı olabilir mi?

Aile Danışmanının görevleri ve sorumlulukları nelerdir nelerdir? Lisans programlarını tamamladıktan sonra aile danışmanlığı alanında yüksek lisans veya doktora eğitimini tamamlamış olanlar aile danışmanı sayılır.

PDR sertifikasını kimler alabilir?

Çocuk gelişimi uzmanları, uzman, asistan veya pratisyen hekimler, psikologlar, psikolojik danışmanlar, sosyal hizmet uzmanları, psikoloji ve pdr mezunları, sosyologlar ve hemşireler bu eğitimlere katılarak sertifika alabilirler.